Novosti Crna kronika

Milorad Veljović potvrdio suradnju

Ravnatelj srbijanske policije: I nama je stalo da ubojstvo na Marjanu bude razriješeno

Milorad Veljović potvrdio suradnju

Selene i brat

Ravnatelj srbijanske policije Milorad Veljović potvrdio je u srijedu da srbijanska policija surađuje s hrvatskom u istrazi umorstva meksičke državljanke na u Splitu.

"Kontakti s hrvatskim kolegama pojačani su od prošle noći obzirom na njihova odredjena saznanja, dojave građana i naznake da bi mogući izvršitelj toga kaznenog djela mogao biti s područja Srbije ili se krije na području Srbije", rekao je Ravnatelj srbijanske policije Milorad Veljović u izjavi što ga je objavila srbijanska televizija.

"Ovaj zločin ne smije nitko prikriti, niti pokušati prikriti. Jednostavno, koliko god je stalo Hrvatskoj da takav zločin na ovim prostorima bude razriješen, toliko je stalo i nama, bez obzira tko je izvršitelj", dodao je Veljović.

Hrvatska policija dobila je informaciju o osobi iz Novog Sada koja je ovoga ljeta nosila dres nogometnog kluba Milan pronađen u ruksaku nedaleko od mjesta ubojstva Meksikanke na splitskom Marjanu te je od srbijanske policije zatražila provjeru te osobe, doznaje se u hrvatskom MUP-u.

(Hina)
Naslovnica Crna kronika