Novosti BiH

IMA DANA za MEGDANA

Imao je i prije problema: zvijezdi Evertona otac propucan u svađi sa susjedima

IMA DANA za MEGDANA

Otac Evertonovog nogometaša Muhameda Bešića, Meho Bešić ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u Falešićima. Njega je s dva metka, u ruku i nogu, ranio susjed S.S. zbog ranijih nesuglasica, a 46-godišnjak zbrinut je u Hitnoj pomoći u Srebreniku, piše Faktor.ba.

Otac reprezentativca Bosne i Hercegovine već je ranije imao niz incidenata, a u srpnju 2013. terencem je udario osam automobila i ozlijedio četiri osobe. O problemima sa susjedima Bešić je za Faktor.ba ispričao prije izlaska iz tuzlanske bolnice odakle je otpušten na kućnu njegu.

Prije dva dana sam bio u Splitu, gdje je Everton igrao protiv Hajduka. Muhamed je trebao doći otvoriti turnir našim šehidima u Falešićima, međutim, pošto ga Baždarević nije pozvao u reprezentaciju, bio je izuzetno ljut i zbog toga nije došao na svečano otvorenje.Muhamed je poslao 500 maraka da kupim mesa i pića i počastim sudionike turnira – ispričao je Meho Bešić za Faktor.ba i dodao:

- Oni stalno pričaju loše o meni, jer mi zavide. Ja sam u životu sve stekao radom, trudom u Njemačkoj, a oni su ti kriminalci. Malo im je krivo što sam organizirao malonogometni turnir i što nas u selu svi vole. Samir Suljanović je uzimao dva-tri puta telefon da me snima. Ja sam ga lijepo molio da to ne radi i bez ikakvog razloga on mi je pucao u leđa s nekoliko metaka. Poslije svega želim Suljanovićima poručiti - ima dana za megdana.

Naslovnica BiH