Novosti BiH

bizarna krađa

Drama u Sarajevu: ukrao luksuzni audi ispred poznatog hotela, ali ono što ga je dočekalo na zadnjem sjedištu toliko ga je iznenadilo da je pobjegao glavom bez obzira

bizarna krađa

Nepoznata osoba je u subotu navečer ukrala Audi A6 ispred sarajevskog hotela Holiday. U autu je u tom trenutku bilo dvoje djece, piše Dnevni Avaz.

"U službene prostorije Prve Policijske uprave, 2. srpnja u 1.25 sati došao je A.A.R., privremeno nastanjen u Sarajevu i prijavio kako je nepoznata osoba oko 00.10 sati u ulici Zmaja od Bosne, općina Centar Sarajevo, pokušala ukrasti njegovo vozilo marke Audi A6. O ovom slučaju je obaviješten tužitelj Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog kaznenog djela, identifikaciji i pronalasku izvršitelja", priopćeno je iz MUP-a.

Vlasnik Audija je Ali Riza Akbaş, generalni direktor Ziraat banke u Bosni i Hercegovini. Prema njegovim riječima, njegova supruga i on su izašli iz vozila kako bi se pozdravili s prijateljima i izvadili kofere iz drugog auta.

Audi je ostao upaljen, s ključevima u bravi. U vrlo kratkom vremenu, kradljivac je uletio u auto i počeo bježati s njim ne sluteći da su na zadnjem sjedištu maloljetna djeca. Nakon nekih 30-tak metara se vjerojatno uspaničio, zaustavio auto i istrčao iz njega.

Akbaş je u panici potrčao za autom, potom i za kradljivcem, no prilikom potjere je pao i ozlijedio se. Djeca su u autu ostala prestrašena, ali na sreću nisu ozlijeđena. Šokirani Akbaş je pokupio obitelj i odvezao ih na sigurno, a potom se vratio kako bi policija mogla obaviti očevid.

Naslovnica BiH