StoryEditorOCM
ŽivotBizarna iskustva

Stanodavci iz pakla: ‘Samo je ušetao dok sam imala odnose s dečkom‘, ‘Špijunirao me preko susjeda‘...

Piše MOZAIK SD
17. prosinca 2023. - 15:11

Iako se Srbi često mogu pohvaliti kao vrlo dobri domaćini koji bez imalo suzdržavanja ugošćuju svakoga i uvijek izlaze u susret kada je potrebno, u posljednje vrijeme sve češće smo svjedoci da se mnogi nalaze u vrlo neugodnim situacijama koje sve zaprepašćuju. A uglavnom su upravo takve situacije vezane uz stanodavce i njihov odnos prema ljudima, piše kurir.rs.

Ovih dana na društvenoj platformi Reddit pokrenula se tema koja je zaintrigirala brojne korisnike. Naime, kako nije lako pronaći dobar i povoljan stan, kao i da postoje razna iskustva kada su iznajmljivači u pitanju, tema se povukla oko najbizarnijih iskustava koja su ljudi imali s njima.

"Uselim se dakle u stan, upoznam dvije cimerice, sestre, dijele veliku sobu, ja sam u maloj i ima jedna koja se ne koristi. Gazda se čini super, sve se može, sve se dogovorimo, cijena je niska, samo jedan zahtjev, dva puta godišnje, rekao je, dolazi sa ženom i kćeri u tu sobu koju ne koristimo, oni spavaju preko ljeta.

Dame i gospodo, gazda je ostao u stanu prošli tjedan od ponedjeljka do subote (bez žene i kćeri) i utorkom, evo ga opet, da spava još par dana uz ‘ne smetam ti‘, i ne pričamo, blejimo u sobi, ali dogovor nije bio ovakav, gužva je brate, sad nas četvero dijelimo jednu kupaonu, nas tri smo cure...

A ti, njegova ženo, je li tebi ovo normalno, jer mi smo ovdje šokirani?" - napisala je prva korisnica spomenute mreže, koja je otvorila ovo pitanje.

"Gazda mi je dolazio u stan nenajavljen, samo je zgrabio kvaku i ušao. Nije često dolazio i to se dogodilo 3-4 puta. Zadnji put je provalio dok smo se ja i dečko seksali. Pa imao je šta i vidjeti. Na kraju krajeva ja sam se iselila u roku od mjesec dana nakon toga.

Lik je demantirao da itko dolazi u stan i pojavljivao se kad je htio.

Špijunirao me preko susjeda da zna kad tko dolazi."

"Jednom sam iznajmio stan od lika koji je bio bivši boksač, a sada radi na građevini. Lik je bio u 50-ima, imao je 30 godina mlađu ženu. Cool lik za razgovor, malo zabave, fleksibilan oko plaćanja. Bilo što i sve riješeno. Mogu reći najbolji gazda ikada.

Jedan mjesec dolazi mi njegova žena nenajavljeno u vidno alkoholiziranom stanju, zvoni na vrata, kaže došla po stanarinu. Ja joj kažem sad nemam novaca jer još nisam dobila plaću, mjesec je tek počeo, a dogovor s mužem je da ga oko 15. zovem da je dođe pokupiti.

Pa davno je bilo, ne sjećam se što mi je bilo rekla je, ali prijetila policijom, pravila dramu. Zvala sam njenog muža, čovjek se pojavio u stanu s par drugih ‘prijatelja‘ u roku od 10 minuta. Prijatelji su me pristojno zamolili da malo izađem van s njima. U kuhinji se čula vika. Izvukao se iz stana, spakirali su je u auto i otišli...

Taj mjesec mi nije naplatio stanarinu, ispričao se za incident, a sljedeći mjesec, kad je došao po stanarinu, ispričao mi je što se dogodilo. Žena ga je prevarila s klincem mojih godina, potrošila veliku količinu novca koji je držao kod kuće i htjela pobjeći s tim klincem, pa ga je došla preduhitriti za stanarinu." ispričali su korisnici.

"Najluđe iskustvo mi je bilo kada sam iznajmio stan od jedne žene. Nakon par mjeseci oko prozora mi se počela motati starica (stan je bio u prizemlju). Nakon nekog vremena vidim je kako ostavlja pismo u poštanski sandučić.

Pismo lika koji je bivši muž žene koja mi je iznajmila stan i koji je sin te starice. U pismu sve i svašta, kako brakorazvodni proces još traje, kako stan nije baš njen za iznajmljivanje bla bla. Ostavio je i broj telefona, čujemo se preko whatsappa jer je lik u inozemstvu i radi.

Dva sata razgovora je bilo o tome da pljuje bivšu ženu. Ajde da se dogovorimo - ostat ću jos par mjeseci u stanu i vidimo se kad on dodje. Kad je on došao tek je počeo cirkus. Na kraju je došlo dotle da me optužio da sam se varao s njegovom bivšom ženom... Završilo je tako što sam doslovno istrčao iz tog stana usred noći i ostavio im ključ, blokirao njegov i broj njegove žene i doviđenja."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:42