StoryEditorOCM
ŽivotIvy Getty

Sjećate li se vjenčanja nasljednice milijardera u spektakularnoj Gallianovoj vjenčanici? Ljubav nije dugo trajala...

Piše MOZAIK SD
17. travnja 2024. - 07:01

Bračni život Ivy Getty (29) nije dugo trajao: četiri godine nakon vjenčanja, nasljednica milijardera podnijela je zahtjev za razvod od supruga Tobiasa Engela.

Ivy i Tobias su se upoznali na Pariškom tjednu mode, a zaručili su se na Capriju. U prosincu 2020. tiho su se vjenčali na privatnoj ceremoniji, a godinu dana kasnije, u studenom 2021., proslavili su vjenčanje iz snova savršeno za sliku s ekskluzivnim popisom gostiju. No, njihova ljubav nije dugo trajala: Ivy je podnijela zahtjev za razvod i izbrisala sve zajedničke fotografije sa svog Instagram računa.

image

Ivy Getty u Cannesu 2023. godine

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Prema sudskom podnesku koji je dobio Page Six, odvjetnik nasljednice milijardera podnio je zahtjev za razvod od britanskog tehnološkog poduzetnika u siječnju 2024. Naveden je kao "sporan", što znači da stranke nisu postigle dogovor s posrednikom prije nego što je Ivy Getty podnijela zahtjev za razvod. Izvor također otkriva za portal slavnih da je par sklopio predbračni ugovor koji štiti imovinu Ivyne slavne obitelji. "Kao članica obitelji Getty, Ivy je prirodno oprezna glede pravnih zapleta", rekao je jedan izvor. Ivy Getty i Tobias Engel još nisu službeno komentirali razvod.

Na raskošnom vjenčanju 2021. godine Ivy Getty je nosila zapanjujuću haljinu Johna Galliana (63) za Maison Margiela Haute Couture. Veo joj je bio izvezen orasima u čast bake Ann (79) koja je Ivy odgojila u poznatoj vili Getty. Ann je odrasla na farmi oraha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:30