StoryEditorOCM
Životomiljeni par

Neki su htjeli stati na put njihovoj sreći, ali Livaje slave 10 godina ljubavi! ‘Kada je to krenulo, bilo je kasno...‘

Piše Mozaik SD
7. siječnja 2024. - 13:06

Marko Livaja ima status ikone u gradu pod Marjanom, a simpatije navijačkog puka pobrala je i njegova supruga Iris. Naime, zajedničkom su odlukom Split odredili svojim, odlučili su Hajduk staviti na prvo mjesto. Dosta je bilo putovanja, dosta igranja za druge klubove.

Sve zbog ljubavi. Sve zbog obitelji.

Slave sada Iris i Marko desetljeće ljubavi.

image
Iris Livaja Instagram/

‘‘Dragi Bog me pogledao u vezi Marka‘‘, rekla je svojedobno Iris Livaja o bračnoj sreći sa splitskim nogometašem Markom Livajom kojeg je opisala kao - hodajuću emociju.

‘‘Marko je nepredvidiv, ne govori puno, nego radi. Svoj na svome je u obitelji i najbližem krugu prijatelja. Tu će se otvoriti, biti opušteniji, a svugdje drugdje vidjet ćete ga s puno strpljenja, s puno poštovanja prema svima. On je uz to i pun iznenađenja i jako je pažljiv‘‘, tim je riječima Iris Livaja, bivša manekenka i fitness trenerica, opisala supruga s kojim je vezu započela početkom 2014.

image
Iris Livaja Instagram/

- Deset godina u tvojim rukama - tako je napisala na svojem Instagram profilu bivša vrlo uspješna manekenka, danas fitness trenerica i majka sedmogodišnje Elizabet i trogodišnjeg Lorenza.

image
Tom Dubravec/Cropix

- Kad sam Marka tek upoznala, mislila sam – on je malo mlađi, on je mislio – ona je malo starija, a kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. A mi smo znali kako će vrijeme biti najbolji pokazatelj hoćemo li ostati zajedno ili ne. I eto, pokazalo je, prenijela je Gloria Iriskino prisjećanje početka njihove ljubavi.

Čestike i od nas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:36