StoryEditorOCM
ŽivotPromo

Na dm-ovoj konferenciji u Splitu doznajte koje su teme ključne za fizičko i mentalno zdravlje žena

Piše PR
15. travnja 2024. - 11:03

U subotu 4. svibnja u Hotelu Le Méridien Lav u Splitu, od 10 do 17 sati, održat će se druga dm ženska konferencija „Odvoji dan za sebe“ čiji je cilj potaknuti otvoren razgovor i osvijestiti žene svih dobnih skupina o temama ključnima za njihovo zdravlje i kvalitetu života.

„Organizacijom druge dm ženske konferencije u Splitu želimo proširiti broj sugovornika o temama koje su ključne za kvalitetu života žena te ćemo sudionicama, uz podršku stručnjaka, ponuditi konkretna rješenja i korisne savjete. Prva konferencija održana u Zagrebu poslužila nam je kao čvrst temelj za daljnje poticanje otvorenog dijaloga o ženskom zdravlju koje je i ove godine u fokusu naših aktivnosti. U veljači smo trajno snizili cijene svih uložaka, tampona i menstrualnih gaćica vlastite marke Jessa te smo, povodom Dana žena, pokrenuli natječaj {ZAJEDNO} za bolje sutra kojim želimo unaprijediti menstrualno zdravlje žena“, istaknula je Gordana Picek, voditeljica resora nabave i marketinga dm-a za regiju Adria te voditeljica prodajne regije u Hrv

image
Tomislav Miletic/pixsell/Pixsell

Ginekologinja Ulla Marton sudionicama će dati stručne savjete o očuvanju ginekološkog zdravlja, a taj će važan razgovor nastaviti s glumicom i književnicom Arijanom Čulinom u panel raspravi „Vaginini dijalozi“. U panelu „Tijelo kao hram“ akademkinja Mirna Šitum, voditeljica Ines Nosić i chef Ivan Pažanin sudionicama će približiti važnost redovitih preventivnih pregleda, zdravstvene pismenosti i well-beinga.

image
Tomislav Miletic/pixsell/Pixsell

Na mentalno zdravlje, s posebnim fokusom na nošenje sa stresom i drugim izazovima mentalnog zdravlja, govorit će sociolog i autor Bruno Šimleša te psihijatar Boran Uglešić, dok će se dermatovenerologinja Iva Bojčić osvrnuti na generacijske razlike u poimanju ljepote.

Sudionice će se moći pridružiti svim panel raspravama, a na konferenciji ih očekuju i radionica hormonalne joge te stand-up Arijane Čuline koji će im omogućiti da saznaju kako smijehom smanjiti stres u svakodnevnom životu. Tijekom konferencije sudionicama će na raspolaganju za savjete o dm-ovim proizvodima i make-upu biti dm beauty savjetnice, a poklon koji je dm osigurao služit će im kao uspomena na dan koji su odvojile za sebe.

Konferencija „Odvoji dan za sebe“ namijenjena je ženama koje žele očuvati i unaprijediti svoje fizičko i mentalno zdravlje, a ulaznice, čiji je broj ograničen, moguće je kupiti u prodavaonicama dm-a u Splitu te u dm online shopu po cijeni od 10 eura.

image
Tomislav Miletic/pixsell/Pixsell

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 20:46