ŽivotDužnost zove

Medeni mjesec morat će pričekati; nakon prve bračne noći u dvorcu, Meghan već u utorak čeka prvi izazov u ulozi vojvotkinje

Piše H

Kraljevska obitelj zahvalila je onima koji su došli u Windsor radi vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, javlja u nedjelju BBC. Tisuće ljudi okupilo se na ulicama kako bi vidjeli par na njihov veliki dan, a milijuni su pratili televizijski prijenos vjenčanja diljem svijeta.

Vjenčanje je završilo večerom i vatrometom nedaleko od dvorca Windsor u dvorcu Frogmore, gdje je Princ Harry svojoj mladoj kao vjenčani poklondao  prsten s akvamarinom koji je pripadao njegovoj pokojnoj majci Diani, princezi od Walesa.

Dvjesto najbližih prijatelja i članova obitelji Meghan i Harryja nazočili su tom događaju koji je organizirao princ Charles.

Novovjenčani par, koji će sada biti poznat kao vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, proveo je noć u dvorcu Windsoru, no ​neće odmah otputovati na medeni mjesec. Meghan će u utorak, naime, nazočiti svojoj prvoj kraljevskoj vrtnoj zabavi u Buckinghmaskoj palači. To će biti prvi službeni angažman para otkako su postali muž i žena.

#KRALJEVSKA OBITELJ#MEGHAN MARKLE#KRALJEVSKO VJENČANJE