Mozaik Život

ŠUŠUR U PODRUMIMA

Otvorenje Splitskog ljeta privuklo popularnog HTV-ovog voditelja, Opara i supruga nakon Ultre uživali u operi, dr. Daniela Marasović Krstulović zablistala u žutom

ŠUŠUR U PODRUMIMA

Na Peristilu je sinoć, izvedbom Verdijevog "Rigoletta" u režiji Dražena Siriščevića, započelo 65. Splitsko ljeto.

Izvedbom Rigoletta započelo 65. Splitsko ljeto, Opara poručio: Podržite me u bitci za grad!

Kulturna je manifestacija, kao i obično, privukla poznata lica, pa je naš fotoreporter u ugodnom druženju u Dioklecijanovim podrumima, na domjenku nako izvedbe, snimio i nositeljicu glavne ženske uloge, rumunjsko-švicarsku sopranisticu Elenu Mosuc sa suprugom Christophom Hebeisenom.

Poznati hrvatski modni dizajner Juraj Zigman, koji potpisuje hrabru kostimografiju suvremene verzije Verdijeve opere, uživao je u ženskom društvu, a sa suprugom Senkom u Split je stigao i Davor Meštrović, prekaljeni zaljubljenik u film i kazalište.

Uočili smo i kako su i Zigmanova pratiteljica i Meštrova supruga za ljetni večernji izlazak izabrale kombinacije u aktualnim "camel" nijansama uz obavezne torbice "od pruća", u kakvim je večer prije Oparina supruga snimljena na Ultri.

U 'very VIP' loži smo sreli oduševljenog Oparu, pa uočili kako je supruga Daniela uskladila i špagerice i naušnice; Mrvica nam je pozirao, Joli se nije dalo

Dr. Daniela Marasović Krstulović na otvorenju Splitskog ljeta, pak, blistala je u raskošnoj žutoj haljini.

Na koktel partyju smo je snimili u društvu rumunjske operne primadone i ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek. 

Naslovnica Život