Mozaik Život

SVE SU DOŠLE

Još niste kupili hit komad za ljetni izlazak? Ukradite ideju od Ive Radić, Jelene Veljače, Ornele Vištice, odjenule su se senzacionalno! Seve je stigla u maniri djevojke sa sela...

SVE SU DOŠLE

Party modnog i lifestyle portala Journal.hr sinoć je okupio brojne uzvanike koji su se, bez obzira na kišu koja je dio večeri pratila događaj, odlično zabavljali u atriju zagrebačkog Arheološkog muzeja.

Uzvanice su, kako se i očekuje u krugovima u kojima moda zauzima počasno mjesto, bile posebno stilski raspoložene i pokazale sjajnu kolekciju "it" ljetnih komada koji bez greške "pokrivaju" sve prigode: od izlaska s prijateljicama na cocktaile, preko odlaska na festival do modne revije.

Domaćica Iva Radić, nepogriješiva Jelena Veljača i atraktivna Ornela Vištica posebno su blistale.

Severina se odlučila za manje "na prvu" atraktivno i nešto suzdržanije izdanje, koje bi se moglo opisati stihovima njenog hita "djevojka sa sela", u simpatičnom smislu, dakako.

Marijana Batinić bila je jednostavna i "ljetna", Korana Gvozdić sa svojim je Ivanom Šarićem došetala opušteno, u ravnim sandalama i dugoj bijeloj haljini...

Tko je sve guštao u zalogajčićima, glazbi i ćakuli provjerite u našoj BOGATOJ FOTOGALERIJI.

Naslovnica Život