Mozaik Život

RANJENI FAN

Beograđanin se pred kamerama iznervirao kao da mu život o tome ovisi i postao totalni hit na internetu: 'Kakvi kreteni, sve su uništili, potpuno manijački...'

RANJENI FAN

Kamere N1 televizije na beogradskoj su ulici zaustavile mladića da ga pitaju za komentar na kraj zadnje sezone "Igre prijestolja", koja je prije dva dana u totalni stres bacila sve svoje fanove.

Kraj je mnoge razočarao, no ne manjka ni relativno zadovoljnih, pogotovo među onima koji u završnici vide idealnu podlogu za potencijalno snimanje novih nastavaka.

No njihovo mišljenje ni najmanje ne dijeli ovaj momčić, njegova nevjerojatno strastvena reakcija cijelog dana zabavlja gledatelje na internetu, ovu rafalnu paljbu u kojoj se nije mogao uopće kontrolirati, morate pogledati...


"Knjige su bile ekstra, a onda su potpuno sve uništili. Ne mogu vjerovati da su takvi kreteni ta dvojica! Uništili su svaki karakter, sve likove i njegove postupke, puteve koji su odlično napisani u knjizi.

Sve su ih uništili u šest epizoda, nemoguće, i sad nam daju ovaj kraj koji je potpuno manijački. Ne mogu vjerovati da su mi uništili jednu od najboljih serija..." - nije se mogao nikako obuzdati očito prekaljeni fan svih djela Georgea R. R. Martina.

Naslovnica Život