Mozaik Život

ZABAVA U DVORIMA

Kolinda otkrila što obožava navečer gledati s kauča, nema tko nije bio na glamuroznom RTL-ovom partyju, Splićanka i Šibenčanka održale modnu lekciju

ZABAVA U DVORIMA

RTL Hrvatska je sinoć, velikim partyjem u Klovićevim dvorima, proslavio15. rođendan, kojeg inače obilježava cijelog mjeseca.

U toj je prigodi i predstavljen novi predsjednik uprave koji je, po prvi put, hrvatskog porijekla. Riječ je o 47-godišnjem Marcu Puškariću, koji će na toj poziciji zamijeniti Henninga Tewesa. 

Čestitati RTL-u na važnom rođendanu i uspješnosti na tržištu došla je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je novinarima otkrila što od programa RTL-a najradije gleda.

"Ja zapravo najviše volim RTL 2, kao što sam već rekla, volim se opustiti kad dođem doma. Volim 'Teoriju velikog praska', 'Modernu obitelj', ali naravno da pogledam i ono što je informativno" - priznala je predsjednica, elegantna u satenskoj modroj haljini.

Jandroković je želio pohvaliti RTL-ovo praćenje rukometa "jer je i sam rukometaš", a brzo su se identificirali i "ovisnici o RTL Direktu", u koje su se ubrojali šef SDP-a Davor Bernardić, ali i Petar Grašo.

"Gledam apsolutno Direkt, to je nekakvo obavezno štivo!" - ustvrdio je.

Među brojnim uzvanicima na partyju su uživali i Ana Hanžeković iz Uprave Hanza Medije, Martina Dalić, Predrag Fred Matić, Milan Bandić, Ivica Mudrinić...

Par koji je, kao i uvijek, bio posebno primijećen bili su Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern.

Najpopularniji voditelji RTL-a, Zoran Šprajc, Marijana Batinić, Antonija Blaće i ovih tjedana aktualan kroz show "Superpar", Enis Bešlagić, pozirali su zajedno.

I Splićanka i Šibenčanka su, pojavom u elegantnom ženskom odijelu, pokazale da vješto prate trendove.

Naslovnica Život