Mozaik Život

BORIO SE U TIŠINI

Završena obdukcija: sad se zna od čega je umro slavni modni kreator, kolegica i glumica zemljakinja neutješne: Zakasnila sam...

BORIO SE U TIŠINI

Modni dizajner Karl Lagerfeld preminuo je u 86. godini od raka gušterače, od kojeg je dugo bolovao, objavio je Daily Mail.

Kreativnom direktoru Chanela posljednjih se mjeseci zdravstveno stanje dosta pogoršalo, pa se sve rjeđe pojavljivao u javnosti.

Na posljednjoj reviji Chanela u Parizu umjesto njega publici se poklonila Virginie Viard, ravnateljica Chanelova kreativnog studija.

Na ovim fotografijama možda vam je neprepoznatljiv: ovih deset detalja iz života velikog kreatora iznenadit će i njegove najveće fanove

Na kraju modne revije u Grand Palaisu naklonila se publici i pozdravila je u Karlovo ime, ispričavši ga kako je bio "preumoran". 

"Nikad nije govorio o svojoj bolesti, borio se s njom lavovski i u tišini. Ponosio se svojim zdravim načinom života. Bavio se sportom i hranio se zdravo, a vijest o tome da boluje od raka gušterače za njega je bila veliki šok" - ispričao je izvor blizak Lagerfeldu.

Victoria Beckham u objavi na Instagramu napisala je da je neopisivo tužna.

"Karl je bio genij i toliko ljubazan i velikodušan prema meni. I profesionalno i privatno" - napisala je bivša pjevačica, danas uspješna dizajnerica.

Već se zna tko će sjesti u fotelju pokojnog Lagerfelda, neprežaljeni kreator ovako je govorio o njoj: Bez nje bih bio paraliziran... 

Istu fotografiju je izabrala i glumica Diane Kruger, te priznala:

"Došla sam u Francusku ovaj tjedan posjetiti te i upoznati te s kćerkom. Srce mi je slomljeno što sam zakasnila… Počivaj u miru, obožavam te!

Ne mogu izraziti koliko si mi značio i koliko ćeš mi nedostajati. Nikad neću zaboraviti tvoju ljubaznost, tvoj smijeh, maštu…" - navela je slavna Njemica.

Naslovnica Život