Mozaik Život

NAPUSTIO REPREZENTACIJU

'Ostaje gorak okus, želim ti brz oporavak': Luka Cindrić se javio na Instagramu, izazvao buru emocija

NAPUSTIO REPREZENTACIJU

Zbog ozljede aduktora, druge u samo tjedan dana, za jednog od najboljih hrvatskih rukometaša Luku Cindrića SP je završen.

Cindrić je zbog ozljede zadnje lože propustio utakmice s Makedonijom i Bahreinom, malo je igrao u susretu sa Španjolskom, a početkom utakmice s Brazilom ponovno se ozlijedio.

"Nažalost, za mene je ovo prvenstvo gotovo..." - potvrdio je jučer ogulinski rukometaš medijima, a danas se fanovima obratio putem Instagrama.

"Srce je na terenu i kada nisam na njemu. Ponosan na Hrvatsku" - napisao je Cindrić, te izazvao brojne emotivne reakcije navijača koji, premda je Hrvatska sinoć izgubila protiv Njemačke i izgubila priliku za polufinale, ne štede na komplimentima za igru naših.

Luki Cindriću posebno su se osjećajno obratili.

"Da si ti bio na njemu, dobili bih mi to, i to glatko", "Svaka čast, vraćate se još bolji i veći, brz oporavak Luka!", "Brz oporavak Luka, a za sve ostalo će biti vremena. Da ostaje gorak okus, ostaje, ali milina vas je gledati tako srčane i zajedno i tako ekipno raspoložene. To je ono što vas krasi, iznad svih Hrvatska!", "Brz oproravak najbolji igraču, bez tebe nismo isti..." - tek je dio poruka na objavu koju je u sat vremena lajkalo preko 10 tisuća ljudi, među kojima i mnogi naši nogometni reprezentativci.

Snimkom slavlja u autobusu, kad su rukometaši, nakon velike pobjede nad Španjolskom, slavili uz Mišin hit "Poljubi zemlju", Cindrić je prošlog tjedna dodatno oduševio svoje poklonike.

Naslovnica Život