Mozaik Život

PLAN ZA SAVRŠEN DAN

Bojana Gregorić u opuštenom điru po gradu kupila verduru, na suncu uživala i naša proslavljena manekenka i prelijepa mama

PLAN ZA SAVRŠEN DAN

Svi koji su se, zahvaljujući radnom vremenu, danas mogli "ogrebati" o ugodan, sunčani dan, rado su to učinili. I splitska je Riva danas oko podneva bila puna osunčanih "kavoljubaca", po Marmontovoj se rado produžio đir nakon jutarnje nabavke spize.

U malu spizu išla je danas u Zagrebu i glumica Bojana Gregorić Vejzović u društvu supruga Enesa, kojega smo, "zabundanog", jedva prepoznali.

U sunčanom zagrebačkom danu guštala je i proslavljena manekenka Ljupka Gojić Mikić, koju je naš fotoreporter snimio u društvu jednoipogodišnje kćerkice Mari Dane, s kojom je dijelila male zalogaje.

Lijepa Zagrepčanka uživa u svakom trenutku u rodnom gradu nakon devet godina provedenih u Hiroshimi, gdje je igrao njezin suprug Mihael Mikić.

U Zagreb je u školu krenula i njihova najstarija kći Jana Sienna, a poznati par još ima i 6-godišnju kći Milu Amelie.

Obitelj je svila gnijezdo na zagrebačkoj Knežiji, gdje se nalazi i showroom Ljupkinog uspješnog modnog brenda. Nedavno se pisalo i kako se Mikići spremaju na još jedan poslovni pothvat, otvaranje slastičarnice.

Naslovnica Život