Mozaik Život

Baka oduševljena

Za američkog 'Gospodina Savršenog' bori se i jedna domaća cura: Nina je zanosna plavuša rođena u Hrvatskoj, a ljeta provodi u Splitu i na Braču

Baka oduševljena

Prva Hrvatica koja se ikad prijavila u američku (originalnu) verziju showa "Gospodin Savršeni" ("The Bachelor") je Nina Bartula, zanosna plavuša s adresom u Releighu u Sjevernoj Karolini.

Njeni su roditelji Hrvati, a i sama je rođena tu; kao devetogodišnjakinja preselila je u Ameriku s majkom, a tamo je odlučila i ostati. Završila je poslovnu administraciju i marketing, a trenutno radi, kako je rekla u svojem najavnom intervjuu, kao "sales account manager" za Cisco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t worry, @chrisbharrison I couldn’t do it either! 🌹

A post shared by Nina Bartula (@nina.bartula) on

 

U aktualnoj, 23. sezoni planetarno popularnog showa, Nina se natječe s još dvadesetak djevojaka za naklonost "Savršenog", Coltona Underwooda, a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, jedna je od onih koje su izazvale naročitu pažnju u javnosti.

Prijavom je, kaže, najoduševljenija njena baka, ljubiteljica programa koja se veseli čuti materinji jezik na ekranima.

Kao glavne hobije 30-godišnjakinja je navela kajaking i planinarenje, a sudeći prema društvenim mrežama voli i putovati. Ljeta često provodi u Hrvatskoj, a svoje obožavatelje iz domovine oduševila je fotografijama iz Splita i s Brača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Most of us are totally unaware that our inner conversations are the causes of the circumstances in our life."

A post shared by Nina Bartula (@nina.bartula) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What'chu lookin' at?! 🍒🍉💦#islandlife

A post shared by Nina Bartula (@nina.bartula) on

Naslovnica Život