Scena Život

oluja svih oluja

Ljubavni raskid postao vijest dana u zemlji koja se bori s gorućim problemima: Talijani su opsjednuti njihovom sapunicom, a ona je danas dramatično objavila kraj veze

 oluja svih oluja

Elisa Isoardi, djevojka talijanskog potpredsjednika vlade Mattea Salvinija, u ponedjeljak je fotografijom na društvenoj mreži Instagram objavila kraj njihove trogodišnje veze, koja je u talijanskoj javnosti nalikovala sapunici.

Raskid je postao udarna vijest talijanskih novinskih portala i televizija koliko i priče o verbalnom ratu između Rima i Europske komisije zbog prijedloga talijanskog proračuna s prevelikim deficitiom, te vijesti o olujama koje su u Italiji u listopadu ubile desetke ljudi.

Isoardi (35), koja vodi televizijski talk show, objavila je sliku na Instagramu na kojoj Salvini spava na njezinom ramenu.

"Ono što smo dali jedno drugome neće mi nedostajati, već ono što smo si mogli dati. S golemim poštovanjem prema istinskoj ljubavi, hvala ti, Matteo", stajalo je u opisu fotografije.

 

Tijekom tri godine njihove veze, Isoardi i Salvini često su bili na naslovnicama talijanskih tabloida, a paparazzi su ih pratili posvuda.

Salvini, ujedno i ministar unutarnjih poslova te vođa talijanske protuimigranstske stranke Liga, bio je u zrakoplovu na letu prema Gani kada je Isoardi objavila fotografiju o njihovu raskidu.

Anketa objavljena prošli petak pokazala je da većina Talijana smatra Salvinija pravim šefom vlade, iako je stvarni premijer Giuseppe Conte kojeg u toj ulozi vidi tek šestina ispitanika.

Naslovnica Život