Mozaik Život

NAJPOSEBNIJI DAN

Za tri poznata para Noć vještica bila je noć ljubavi: Splićanka je dragog zavela obučena u Simonu Gotovac, Plechinger na 20. godišnjicu otkrila kako je mužu 'umirala na rukama'

NAJPOSEBNIJI DAN

Mnogima je 31. listopada asocijacija je na večer u kojoj će se zaljubljenici maškaranih tuluma rado odazvati mogućnosti da se, pretvoreni u razne jezive likove, opuste do daske i zabave.

Noć vještica za više poznatih parova s hrvatske javne scene ipak je puno više od "scary parade", Marijana Batinić je, naime, upravo u toj noći, maskirana u Simonu Gotovac (Marko Tolja glumio njenog supruga Antu Gotovca), upoznala svog budućeg pravog ženidbenog partnera Mateja Pašalića.

Splićanka je taj detalj otkrila na Instagramu, a njezinom blještećem senzualnom izdanju, u kombinaciji sa zaraznim osmijehom i šarmom, bivši rukometaš i marketinški stručnjak očito nije mogao odoljeti.

"Matej je mene osvojio maskom Jamesa Deana, a i smijao se svemu što sam izustila. Ni danas ne znam je li to zato što sam bila iznimno duhovita ili je popio čašicu više..." - sjetila se u jednoj prigodi "fatalne večeri" splitska voditeljica.

Marijana i Matej vjenčali su se četiri godine kasnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Marijana je svoje pratitelje večeras na Instagramu zabavila još jednom fotografijom, čija je glavna protagonistica njezina kći Ena i dijalog između nje i tate Mateja.

Točno na Halloween, prije 20 godina, u bračnu luku zaplovio je poznati hrvatski glazbenički par, Ivana Plechinger i Bruno Kovačić. 

Ivana je objavila sliku s vjenčanja (u dva desetljeća nisu su puno promijenili ni ona ni Bruno) i svom mužu posvetila nježne riječi.

"Imao je poprilično miran život prije no što ju je sreo - nebo vedro bez oblačka. Nakon nje - munje i gromovi, fanfare i tomovi! Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka, jednom su zajedno gledali kako duša njenog oca pakira samu sebe na onaj svijet.

Nula puta u tugama su se pitali: “zašto baš mi”, milijun puta na sve su rekli: “hvala.” “Volim te,” nisu izgovarali često. Točnije - on gotovo nikad na glas. Ne radi se to na brdovitom Balkanu”, a ona: često, i tiho i glasno - da je siguran na čemu je Svi su znali da je njen, svi su znali da je njegova, a oni nisu znali za nikoga kad god da im se pogledi sretnu.

Prošlo je četvrt stoljeća, a njima je to mogla biti i minuta i vječnost i treptaj oka i eon. Za njih su čitav svemir bili" - napisala je Ivana Plechinger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Plechinger (@ivanaplechinger) on

Noć vještica posebna je i za svjetski proslavljenu makarsku manekenku Kristinu Šalinović i njezinog dečka Enrica Miglioratija. Prije četiri godine, naime, započela je njihova ljubavna veza, koja je izrodila i uspješnu poslovnu suradnju, a koliko Enrico znači u životu prelijepoj Kristini dovoljno govore ove riječi:

"Kad bih ponovno mogla birati svoj životni put, izabrala bih isto, jer me je on doveo do tebe.  Kao što sam ti puno puta rekla,  ne mogu obećati da te neću razočarati, ali mogu obećati da ču uvijek biti na tvojoj strani. Da te podignem, učinim sretnim... Sretna ti 4. godišnjica, ljubavi, volim te do mjeseca i natrag" - napisala je, među ostalim, zaljubljena Kristina.

 

Naslovnica Život