Mozaik Život

SVI SU SE DOTJERALI

Modrić je doživio ovacije kao najbolji igrač svijeta, ali njegova kćerkica Ema je zaslužila sve komplimente za neodoljivu odjevnu kombinaciju i stav

SVI SU SE DOTJERALI

Kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću sinoć je pljeskao i londonski Royal Festival Hall i nogometni svijet, nakon što je proglašen najboljim igračem u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), a posebno emotivan i velik trenutak u životu i karijeri s njim je podijelila njegova obitelj, supruga Vanja, kćerkica Ema i sin Ivano.

U poziranju pred brojnim fotoreporterima nedostajala je jedino malena Sofija.

Vanja Modrić bila je izuzetno elegantna u crnoj večernjoj haljini, a koliko je posebna i važna bila ova tatina velika noć svjedoči i odjevna kombinacija na malenoj Emi, koja je, u maniri prave male gospođice, neodoljivo izgledala u romantičnoj crvenoj haljinici i bijeloj bluzici s mašnom, uz koju joj je mama iskombinirala i bijele balerinke na maleni "takić".

S blicevima fotoaparata dobro se nosio i Ivano Modrić, elegantan u smokingu vrlo nalik tatinom.

"Velika je čast i predivan trenutak stajati ovdje s ovim trofejom. Ovo nije samo moj trofej, već i mojih suigrača iz Reala i hrvatske reprezentacije. Ovo je i trofej moje obitelji jer bez njih nikada ne bi postao ovo što jesam" - apostrofirao je pred cijelim svijetom  kapetan "Vatrenih".

Obitelj Modrić simpatije javnosti osvojila je i kad je Real Madrid treću godinu zaredom osvojio Ligu prvaka, kad je, u punom sastavu, pozirala uz osvojeni pehar.

Naslovnica Život