Mozaik Život

Iznenadna objava

Johnny Štulić šokirao fanove iznenadnom aktivacijom na društvenoj mreži: nekadašnji frontmen Azre pojavio se nakon dugo vremena

Iznenadna objava

Ne trebate biti fan Azre da biste znali da je Johnny Štulić osebujan karakter. Pjevač se davno povukao iz javnosti, odselio iz Hrvatske u Amsterdam gdje iščitava Homera, a njegova je aktivnost na društvenim mrežama ravna nuli. 

Bilo bi zapravo prilično nevjerojatno da se Štulić odluči u bilo kojem pogledu aktivirati na, primjerice, Instagramu, ali zato tu i tamo "počasti" preplatnike svog YouTube kanala Petrović Petar.

Tako je i jučer, tko zna čime izazvan, odlučio pustiti javnosti da uživa u Azrinom albumu "Krivo srastanje". Na YouTube-u tako odsad možete pronaći pjesme "3N", "Pukovnik i pokojnik", "Mon ami", "Bez komentara", "Jane", "Krivo srastanje", "Klinček stoji pod oblokom", "MSP", "Duboko u tebi" i "Flash", prenosi Buzzara.

Korisnici kanala su, dakako, oduševljeni, jer ionako imaju priliku uživati samo u određenim kompilacijama koje je Johnny odlučio prepustiti fanovima na slušanje.

Naslovnica Život