Mozaik Život

Živi opasno

Poznata je kao 'kraljica Instagrama', voli puške, jahte i izlaske: upoznajte najseksi 'farmericu' ove sezone

Živi opasno

Počela je nova sezona reality showa "Farma", a na radost brojnih gledatelja, ove godine natjecatelji su mladi i nabrijani, spremni na život na selu, ali i na dramu koja im je popratna obaveza.

Kreće nova sezona kontroverznog realityja: djevojke dominiraju, a zgodna Kaštelanka predvodi; prijavio se i posinak jedne naše poznate pjevačice

Osim posinka Indire Levak, Roberta, kojemu je želja preko emisije se promovirati kao maneken, prijavila se još sva sila ekipe koja isto čini - preko Instagrama.

Pa i ona koja se predstavila upravo kao kraljica te društvene mreže. Maja Milišić, 24-godišnja administrativna radnica iz Ivankova za Dnevnik.hr rekla je kako džeparac zarađuje modelingom i hostesiranjem, a na sudjelovanje u Farmi gleda kao na novo iskustvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pocelo je.. idemo jako💪❤🌱🐇🐄 @farmahr Hvala @24sata.hr 📰

A post shared by 🎀💎Maja Milišić💎🎀 💋 (@maja_milisic) on

Eksplozivna je i kaže što misli, navodi dalje, a njen Instagram profil otkriva i koje su joj prave strasti u životu.

Hvali se tako čestim posjetima streljani, fotografira s puškama, a gušta i u izlascima po klubovima i jahtama, uz najskuplja pića, dakako. Voli "opasan" život, jasno je. Osim takvih, objavljuje često i seksi fotografije s plaže na koje pratitelji "otkidaju".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take a risk with me 💎 #love #weapon #badass #baby #af #lovemylife #livinlavidaloca

A post shared by 🎀💎Maja Milišić💎🎀 💋 (@maja_milisic) on

Maju su, naime, mnogi već prozvali najzgodnijom ovogodišnjom natjecateljicom kontroverznog realityja, a kako će se snaći u kombinaciji s ostalim "stanarima" Farme, tek ćemo gledati.

 

 

Naslovnica Život