Mozaik Život

PAST ĆEI PRVE SVAĐE

'Ne mogu zatrudnjeti...':  sinoć su grcali u suzama, večeras će i povraćati, fizički dril nakon intimnog otvaranja dotući će natjecatelje 'Života na vagi'

PAST ĆEI PRVE SVAĐE

U sinoćnjoj, prvoj epizodi "Života na vagi" natjecatelji su bili šokirali podatkom da imaju čak 300 kilograma više od sudionika prvih dviju sezona, no zato će ove sezone ostati četiri tjedna duže od svojih prethodnika.

Puno emocija i suza izazvala je ispovijest 36-godišnje Zagrepčanke Irene Štetić Andrin, koja je briznula u plač jer su joj doktori rekli da zbog svoje težine ne može imati djecu, pa čak ni umjetnom oplodnjom.

Domagoj Santo (18) iz Kloštra Podravskog je najmlađi član tima koji je, po vlastitom priznanju, kada mu je otac 2014. umro, odustao je od svega.

Domagoj ima 173,6 kilograma, a nosio je i steznik da mu se ne vidi salo.

Magdalena Štimac (23) iz Gospića priznala je da od rođenja ima problem s kilogramima, a maltretiranje od strane svojih školskih kolega doživljavala je kroz osnovnu i srednju školu.

'Nitko mi se nikad nije ispričao'

"Nitko mi se nikad za to nije ispričao" - u suzama je ispričala pa je, kaže, napokon odlučila dokazat svima da može smršavjeti.

Biserka Mikulandra (31), iz Šibenika samohrana je majka, a rekla je da je oduvijek bila pretila, ali je sa 19 godina dobila 140 kilograma kada je ostala trudna. Kada je stala na vagu pokazala je 131,2 kilograma.

Miro Bajlo (34) iz Zadra ispričao je svoju životnu priču u suzama. Otac mu je umro kada je imao 14 godina, a tada mu je, kaže, bio najpotrebniji. Prošle godine dobio je emboliju pluća i dva sata su ga dijelila od smrti.

"Ne želim da moja djeca ostanu bez oca kako sam ja ostao bez svog" - ustvrdio je Miro koji ima 151,8 kilograma.

Mario Mandić (26) iz Zagreba rekao je Marijani da nije imao podršku u životu od roditelja.

Došao po novi početak

"Podržavali su me, ali ne onako kako sam ja htio. Nisu me hvalili, nego kudili. Ne zamjeram im, možda nisu znali drugačije" - kazao je, te dodao da je u show došao po novi početak te da ostvari svoj san, a to je postati profesionalni vatrogasac.

Mariju je vaga pokazala 165,5 kilograma.

Najstarija natjecateljica je Keti Ćorvila (44) iz Dubrovnika. Ispričala je da je u dvije trudnoće dobila sveukupno 60 kilograma, a sada ima 136,5.

Ivan Matas (25) iz Solina ispred vage je izašao potpuno slomljen i u suzama jer su ga pogodile priče drugih kandidata. Kao i mnoge natjecatelje i njega je strah da možda neće doživjeti kako mu djeca odrastaju te da neće moći biti uz njih. Hrabro je zakoračio na vagu koja je pokazala 152, 9 kilograma.

Alen Abramović (45) iz Zagreba je trgovački putnik koji je ustvrdio:

"Veliku pobjedu sam napravio samim tim što sam se prijavio u show i skinuo se pred svima" - rekao je Alen, koji je na prvom vaganju imao 181,3 kilograma.

"Šokiran sam i ljut, mislio sam da imam manje kilograma" - priznao je najteži kandidat do sad.

Luka Smoljo (26) iz Zagreba priznao je Marijani da nema curu jer ga je sram prići zbog svojih kilograma, 149,8. Najveća želja mu je imati svoju obitelj i djecu s kojom će trčati i igrati nogomet.

"Očekujem da će iz mene izaći napokon žena koja je više od 10 godina zakopana" - priznala je Filomena Roglić (31), samohrana majka iz Makarske.

Josipa Lopac (25) iz Senja otkrila je Marijani da je slaba na pomfri i janjetinu, a živi sa suprugom i njegovim roditeljima od kojih joj, kaže, svekar nije nikakva podrška.

Ne mogu izdržati

"Zna se ismijavati s mojim kilogramima i to nije lijepo" - kazala je Josipa koja ima 143,4 kilograma.

I još jedna djevojka stigla je iz Senja, Marta Šolić (25). Priznala je da je nakon ozljede koljena "natukla" skoro 30 kilograma i nakon toga su se samo gomilali, pa sada ima 161,1.

No večeras će stvari, sudeći po najavama s RTL-a, postati još dramatičnije. Kandidati će, naime, prionuti na treninge. Trenica Sanja je odlučila trenirati djevojke dok Mario trenira muške natjecatelje.

Već je prvi trening donio i trzavice. Najprije su neki kandidati komentirali da ne mogu izdržati napor pa su proglašeni lijenima, a drugi su se pak trudili toliko da trening nije mogao proći bez - povraćanja.

 

Naslovnica Život