Mozaik Život

'DOBRA KLASA, DOBRI LJUDI'

'Kad dođe moj čas, volio bih da me pričekaš tamo...': beogradski glumac slomio srca obožavateljima fotografijom s neprežaljenim kolegom

'DOBRA KLASA, DOBRI LJUDI'

"Hvala Maji Medić što iskopa ovu fotku" - napisao je popularni beogradski glumac Sergej Trifunović uz objavljenu fotografiju iz mladosti, na kojoj je s jednim od najbliskijih ljudi u njegovom životu, neprežaljenim kolegom Nebojšom Glogovcem.

Objava je rastužila poklonike glumačkog opusa talentiranih Beograđana.

"Dobra klasa. Glogi, počivaj u miru", "Ljubav i kultura. Divna fotografija", "Obojica do te mjere talentirani, upečatljivi i prije svega svoji da je to bezobrazno", "Meni je ova slika prelijepa i pretužna, napunile mi se oči suzama" - neki su od komentara.

Probudila je, dakako, i nostalgiju.

"Nista ljepše od tih fotografija, spontanih. Kao nekada, kada smo se svi fotkali zagrljeni oko ramena, a mi niski se propinjali na prste. Džaba svi skupi telefoni..."

Pa i kritike:

"Tisuće komentara, sličiš na ovo, sličiš na ono,  da li si blijed ili nisi... kako ti stoji kapa , da li ti suzi oko....brate ja vidim samo dva kralja koja sjede jedan pored drugog...toliko."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala Maji Medić što iskopa ovu fotku.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Sergej i Nebojša bili su veoma dobri prijatelji, često su se družili i izvan snimanja i kazališta, a Sergej nikad nije krio koliko ga je pogodila smrt velikana srpskog glumišta.

"Ne znam što bih ti rekao, što već ne znaš. Jedino što bih ti mogao reći je, da kad dođe moj čas, volio bih da me ti pričekaš tamo", napisao je na Twitteru nakon Nebojšine smrti.

Naslovnica Život