Mozaik Život

REAGIRALA I SPLIĆANKA

'Znamo da nam se Bog objavljuje na različite načine...': poruka na vratima jedne naše crkve oduševila poznatu glumicu, baš šteta što nema više duhovitih svećenika

REAGIRALA I SPLIĆANKA

Bojana Gregorić je oduševila svoje pratitelje na Instagramu podijelivši s njima fotografiju genijalne poruke, koju je na vrata svoje crkve u Slavonskom Brodu zalijepio svećenik. A u njoj stoji:

"Znamo da nam se Bog objavljuje na različite načine. Ali sigurno vas neće zvati na mobitel. Zato vas lijepo molimo da pri ulasku u crkvu isključite svoje mobitele. Hvala!".

Bojana je, naime, iskoristila duhovitu poruku da pozove gledatelje da na kazališne predstave ne dolaze s upaljenim telefonskim uređajima.

"Nova kazališna sezona počinje, pa posuđujem ovu poruku s ulaznih vrata jedne crkve u Slavonskom Brodu!" - napisala je glumica uz osmijeh.

Pratitelji su nagradili komplimentima duhovitost svećenika, ali i ojađeno kritizirali nepoštivanja pristojnog ponašanja i tuđeg rada.

"Kod nas u Splitu i kina i kazališta svijetle ko božićna drvca, živi užas!" - komentirala je ljutito gospođa.

"Odlična objava, nema goreg kada se izgubi čarolija kazališta zbog zvuka mobitela" - složila se i druga.

"Čovjek ima smisla za humor, bravo pater!" - hvalili su mnogi u nadi da duhoviti svećenik i poznata glumica i ovaj put "ne trube uzalud". A i da duhovitih svećenika ima više...

 

 

 

Naslovnica Život