Mozaik Život

U DOBROM RASPOLOŽENJU

'Mikiću, dođi doma!': pogledajte kako je poznata mama uz senzualan ples pokušala iskoristiti sate slobode, dok su djeca u školi i vrtiću

U DOBROM RASPOLOŽENJU

"Počela je škola, a vrtić radi do 17 sati, Mikiću dođi doma!" - pozivala je Lana Klingor svog supruga Antu, sjajno raspoložena nakon čaše šampanjca, uz senzualni ples i indikativne stihove.

Situacija je to u kojoj se prepoznaju mnogi roditelji koji svoje trenutke moraju "tempirati" po školi i treninzima, jer je, naravno, svo vrijeme koje je dijete/djeca u kući je apsolutno posvećeno njima.

Nakon ljetnog odmora, u kontinentalnoj je Hrvatskoj tako krenula nastava, a nju su od ove godine počela pohađati djeca i drugih poznatih mama, poput Severine, Ive Radić, Ljupke Gojić Mikić koje će se, ako su im djeca upisana u istu školu, uskoro početi sretati i na roditeljskim sastancima.

Za razliku od Lane, koja je tom uzbudljivom danu šarmantno pokušala dati dodatnu dimenziju, ove su se poznate mame u svojim objavama uglavnom tek fokusirale na svoje dotjerane princezice...

 

Naslovnica Život