Mozaik Život

bizarno

Insta(n)bulska konvencija? Ne, samo seksualni skandal: slavnog boksača djevojke na tulumu snimale i ucijenile eksplicitnim slikama

bizarno

Nekadašnji olimpijski pobjednik i višestruki svjetski boksački prvak u šest različitih kategorija Oscar de la Hoya našao se u prilično bizarnoj situaciji, Internet su preplavile njegove polugole slike u mrežastim čarapama i štiklama. U cijeli slučaj sada se već uključio i FBI jer su djevojke koje su objavile kontroverzne fotografije na Instagramu ucijenile slavnog boksača i tražile dva milijuna dolara. S obzirom na to da je de la Hoya odbio isplatiti traženi iznos, slike su puštene " u eter".

Navodno se na tulumu u Pasadeni jako dobro "trošilo svega i svačega" popustile su kočnice i tada su napravljene bizarne fotografije. Nije ovo prvi skandal de la Hoye, već je bio u sličnom skandalu kada je 2011. godine bio slikan vrlo slično, u štiklama, mrežastim čarapama i roza suknjici u društvu striptizete Milane Dravnel. Iako je tada tvrdio da nije prevario suprugu i da je bio drogiran i pijan, kasnije je priznao orgije u njujorškom hotelu Ritz..

Očito da "zlatni dečko" nije prestao sa svojim perverznim igricama, sada nije platio ucjenu, ali slike u mrežastim čarapa obišle su cijeli svijet. Kako se ono kaže "dijete, kakav je bio tulum, dobro da nisi ..."

 

Naslovnica Život