Mozaik Život

pokopan u beogradu

Tisuće ljudi na pogrebu prerano preminulog glumca: u tužnoj povorci brojna poznata lica, kolege se od Glogovca oprostile dirljivim govorima

 pokopan u beogradu

Srpski glumac Nebojša Glogovac, koji je prije nekoliko dana preminuo u 49. godini nakon borbe s teškom bolešću, pokopan je danas u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Srpski mediji prenose kako su na pogrebu bile tisuće ljudi, glumčeva udovica Milica Šćepanović, s kojom je u listopadu 2016. dobio kćerkicu Sunčicu, bila je neutješna.

Među brojnim prijateljima koji su se došli oprostiti od voljenog glumca, bili su i Emir Kusturica sa suprugom Majom te nogometne legende Zvezdan Terzić te Dragan Džajić.

Prije sahrane održana je i komemoracija u Jugoslavenskom dramskom pozorištu gdje su se dirljivim govorima od Glogovca oprostile kolege.

- Dragi moj, otišao si mlađi nego ikad i ostalo mi je da molimo Gospoda da ti nađe tihi kutak u kome ćeš dosanjati svoj san. Zbogom Nebojša Glogovac - od Nebojše se oprostio i redatelj Dejan Mijač.

Glumac je sahranjen pored Milorada Mandića Mande, u istom redu gdje se nalaze i grobovi Dragana Nikolića i Velimira Bate Živojinovića.

Naslovnica Život