Mozaik Život

ROCK SPEKTAKL

Zabranjeno pušenje i Željko Bebek najavljuju ludu zabavu na Gripama

ROCK SPEKTAKL

Nakon dugo godina, u subotu 25. veljače, velika dvorana na Gripama će ugostiti pravi rock spektakl. Pred splitsku publiku zajedno će stati popularni  sarajevski sastav Zabranjeno pušenje i Željko Bebek. Koncert počinje u 21h, a imena garantiraju više sati vrhunske zabave uz najveće hitove od sedamdesetih do danas.

Željko Bebek je s Bijelim Dugmetom dosad čak šest puta rasprodao Gripe pa se može reći da je na domaćem terenu.

Ovaj put će nastupiti kao solo izvođač i predstaviti publici brojne hitove koje je napravio posljednjih godina. Legendarni rock band Zabranjeno pušenje nakon 30 godina svirke i 10 izdanih albuma jedva čeka ponovni susret sa splitskom publikom.

Njihova glazba prati mnoge generacije, a britki tekstovi pjesama uvijek su davali pravu kritiku društvu. Članovi benda su realizirali i nezaboravan TV show Top lista Nadrealista te su s pravom zaslužili biti dio povijesti Splitskog krnjevala.

Rock spektakl na splitskim Gripama samo je dio nikad bogatijeg programa Splitskog Krnjevala. Sve informacije o programu koji traje čak jedanaest dana mogu se naći na službenim stranicama Manifestacije www.krnjeval.com.

Kako do ulaznica

Ograničeni broj ulaznica pušten je u prodaju po promotivnoj cijeni od samo 70 kuna, dok će se na dan koncerta prodavati za 90 kuna. Najbrže i najjednostavnije ih možete nabaviti putem Croatia Tickets sustava. Link na ulaznice : https://goo.gl/qVqrFG

Naslovnica Život