Mozaik Život

PJEVAJMO DO ZORE

U slovenskim Sevnicama ples i urnebes, prijateljica Mirjana: Melania je dobronamjerna i spremna pomoći!

PJEVAJMO DO ZORE

Stanovnici rodnog mjesta Melanije Trump, slovenske Sevnice, s velikim su zanimanjem noćas pratili američke predsjedničke izbore.

Premda se buduće prve dame SAD-a ondje gotovo nitko ne sjeća, tijekom ove su se kampanje svi ponovno zainteresirali za manekensku karijeru najpoznatije sevničke emigratince, a za njihovo se mjesto čulo daleko van granica Slovenije.

Portal Siol.net uživo je pratio situaciju u Sevnici, gdje se još noćas oko četiri sata ujutro u glavnom kafiću okupila nekolicina stanovnika.

Među njima se našla Melanijina prijateljica iz djetinjstva, Mirjana Jelančič, koja je rekla da ju je strašno pogodila negativna kampanja usmjerena prema supruzi Donalda Trumpa, pogotovo stoga što je ona poznaje kao veliku prijateljicu, uvijek dobronamjernu i spremnu pomoći.

"Ako je to ono što želi, bit će mi drago ako uspije" - komentirala je Mirjana.

U Sevnici kažu da se danas piše povijest. Naime, Melania je druga prva dama SAD-a rođena izvan zemlje, a prva iz Slovenije. Prva je bila Louise Adams, supruga šestog predsjednika SAD-a, Johna Quincyja Adamsa, koji je bio predsjednik od 1825. do 1829.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005. godine, a Melania je 2006. rodila sina Barrona.

U kampanji joj je glavni posao bio braniti supruga, pokušavajući ublažiti štetu od njegovih vulgarnih ispada i napada na žene.

“To nije čovjek kojega poznajem” - izjavljivala je Melania.

Naslovnica Život