Mozaik Zdravlje

ZNA ZNANJE

'Malo po malo i naučila sam!': Antonija Blaće otkrila čime se sve hrani tokom radnog dana; Godinama je 'manje jela', a ratovala s kilogramima

ZNA ZNANJE

"Malo po malo i naučila sam. Pet ili čak šest obroka dnevno, kad snimaš cijeli dan - ponesi hranu sa sobom, uvijek imaj oraščiće sa sobom za svaki slučaj... To su samo neke od mudrosti koje sam stekla" - otkrila je voditeljica Antonija Blaće svojim pratiteljima na Instagramu uz fotografiju svog današnjeg "voćnog naoružanja".

Simpatičnu šibensku voditeljicu javnost je upoznala kao "bucku" u prvom izdanju Big Brothera, no kad je krenula, kako se s godinama stvarno ispostavilo, u ozbiljan rat s viškom kilograma, Antonija ništa nije skrivala i vrlo je rado otkrivala i kako se osijećala i što želi i što sve poduzima do dostigne željeno.

"Motivirala me moja iskrena prijateljica Maša koja mi je tijekom jednog šopinga rekla da me ne može gledati i da nikad nisam bila deblja! Prvo sam se uvrijedila i izvlačila na PMS, ali to me jako mučilo i sutradan sam krenula s individualnim treninzima. Bila mi je to jedna od najboljih investicija u životu! Bolje je da te stručnjak poduči nego da plaćaš teretanu u koju onda ne ideš..." - ispričala je prije tri godine Tonka.

Svi znaju da je na putu postizanja željene težine i izgleda ključno ne odustati.

"Kad vidiš da iz dana u dan napreduješ i da podižeš sve teže utege, to ti čak postane i lagana opsesija. Vježbanje te potakne da se bolje hraniš. Inače sam voljela zdravu hranu, ali sam imala problem s disciplinom i preskakala sam obroke, a to je najgora varijanta. Bilo mi je teško naviknuti se da jedem pet puta dnevno, no shvatila sam da je to nešto najljepše – jedeš, a mršaviš!" - u svom je stilu podvukla voditeljica, koja zadnjih godina intenzivno ubire komplimente na račun izgleda, tim više što je u svemu tome ostala prirodna i nije se dodatnim intervencijama počela pretvarati u "sveprisutni isti oblik obraščića, usana i nosića".

 

Naslovnica Zdravlje