Mozaik Zdravlje

Vruća dilema

Mislite da ste spremne na analni seks s njim? Ovih deset znakova reći će vam zaslužuje li on to uopće!

Vruća dilema

Analni seks više nije tabu tema i mnoge žene uživaju u njemu, no ako se tek premišljate oko toga biste li se s novim partnerom upustili u ovu vrstu erotske akcije, obratite pozornost na ovih deset znakova koji će vam reći trebate li zapravo potražiti drugog, piše Cosmopolitan.1. Nije ga briga ako vam takva vrsta seksa stvara nelagodan osjećaj: ako vam analno ne paše, onda nemojte forsirati. A vaš partner bi trebao biti sto posto raspoložen za to da sasluša i uvaži i vaše želje.

2. Zna da ste već prije prakticirale analni seks, pa pretpostavlja da ćete sigurno sada i s njime: ako ste već probale , to ne znači da vam odgovara. Imate pravo odbiti nešto što vam se ne sviđa i nikome ništa ne dugujete, bez obzira na prošlost.

3. Misli da možete prelaziti s vaginalnog na analni seks i obrnuto s istim kondomom: iako je nekim muškarcima lijeno mijenjati zaštitu i smatraju da će jedan poslužiti za sve, ovdje je riječ o osnovnoj higijeni.4. Vjerujete li mu da će uistinu 'ići sporo' ako to zatražite? Ako ne, zapitajte se u čemu je problem.

5. Usuđuje se komentirati da ste 'čistunka' ili 'bezveznjakuša' jer ne želite analno: nogirajte ga iz ovih stopa, netko tko ne uvažava vaše želje vam ne treba!

6. Tjera vas da se osjeća loše jer u trenutku kad mu se prohtjelo imate menstruaciju: ozbiljno, pa što uopće radite s tim tipom?7. Osjećate se natjeranom na to jer je njegova bivša djevojka obožavala analno: niste dužne biti zagrijane za stvari za koje su bile sve njegove bivše djevojke

8. Osjećate se nesigurno kad kaže da više voli analno jer mu je 'uže': ma dajte molim vas, kakve vam to priče prodaje?

9. Ne vjeruješ da neće praviti dramu ako situacija postane 'prljava': želite li se zbilja upustiti u analni seks s tipom koji će možda napraviti neugodnu scenu ako se zalomi višak izlučevina?

via GIPHY

10. Smatrate da će se uvrijediti ako ne ističete da vam je analni seks s njim najbolji ikad: ako je toliko osjetljiv i toliko mu treba hraniti ego, onda vrijedi li to sve zbilja?            

 

Naslovnica Zdravlje