Mozaik Showbizz

VJENČANJE GODINE

Oženio se slavni nogometaš Reala, na slavlje došli i Luka Modrić, Mateo Kovačić, David Beckham, Zinedine Zidane..., ali jedan od najvećih nije bio pozvan

VJENČANJE GODINE

Slavni nogometaš Real Madrida Sergio Ramos oženio je svoju dugogodišnju partnericu, TV voditeljicu Pilar Rubio, s kojom ima tri sina, a raskošni pir španjolski mediji već su prozvali vjenčanjem godine.

Na slavlje su pozvali više od 500 gostiju iz svijeta sporta i showbiza. Među je njima i hrvatski nogometni junaci Luka Modrić sa suprugom Vanjom te Mateo Kovačić i supruga Izabel, prenosi Jutarnji.

Ceremonija se održava u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, a pjevat će im Niña Pastori, slavna izvođačica flamenca.

Na vjenčanje je pozvao sve suigrače iz Reala i Španjolske, a novinari i obožavatelji par će moći vidjeti samo prilikom dolaska na farmu, a tada započinje velika privatna zabava.

Lijepa mladenka se odlučila za bijelu vjenčanicu i - crni buket.

Stigao je i bivši nogometaš David Beckham sa suprugom Victorijom, a nedostajao Ronaldo, koji je sa Ramosom u istom klubu igrao čak devet godina. Naime, Ramos ga nije niti pozvao, a mediji špekuliraju da je dvojac zahladio odnose nakon što je Portugalac odlučio napustiti Real i prijeći u Juventus.

Na vjenčanju su među ostalim bili i Zinedine Zidane te brazilske nogometne ikone Ronaldo i Roberto Carlos.

Na vjenčanju je nedostajao i Iker Casillas, no s vrlo opravdanim razlogom. On je, naime, nedavno pretrpio srčani udar, a njegovoj je supruzi Sari Carbonero dijagnosticiran rak jajnika.

Naslovnica Showbizz