Mozaik Showbizz

Puca sve

'Mala nezgoda, al' opet je dobro prošlo': Jelena Rozga objavila 'sramotnu' snimku s probe, prijatelj zaključio da se Splićanka udebljala

Puca sve

"Mala nezgoda, al' opet je dobro prošlo", komentirala je posljednju snimku koju je Jelena Rozga objavila jedna njena pratiteljica. Splićanki očigledno ne smetaju situacije koje bi neki proglasili i "sramotnima", ima samopouzdanja i napretek.

Riječ je o kratkom videu s probe u kojemu Rozga, unesena u pjesmu, pjeva "Ti si želja mog života", sve dok pod njom ne pukne bančić na kojemu je sjedila. Kako to već ide, u sljedećem se trenutku prevalila na pod, pokazujući i malo više nego što je planirala...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogledajte do kraja,necete požalit 😂😂😂😂 #tisizeljamogzivota #mojeproljece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

"Pogledajte do kraja, nećete požalit", najavila je Rozga pratiteljima. I nisu, barem sudeći prema oduševljenim komentarima - snimka je objavljena prije svega sat vremena, a prikupila je gotovo 30 000 "lajkova".

Da vole inače uvijek namještenu i dotjeranu pjevačicu vidjeti i u uobičajenim dnevnim situacijama kakve se događaju običnim smrtnicima, potvrdili su i neki njeni poznati pratitelji, između ostalih i Ivan Alduk koji joj je, bez pardona, u šali naravno, poručio:

"Udebljala si se".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤🖤(dress by @ivan_alduk) #mojeproljece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Draga @dianaviljevac zelim ti od ❤️ jos puno uspjesnih godina (dress by @dianaviljevac) #mojeproljece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

Naslovnica Showbizz