Mozaik Showbizz

Iskusni mama i tata

Najljepši poklon za 16. godišnjicu braka: u obitelj legende Hajduka stiže peta beba, presretni Pletikose otkrili termin i još neke detalje

Iskusni mama i tata

Stipe Pletikosa i njegova supruga Angela na ljeto će ponovno postati roditelji, a ekskluzivno za Gloria.hr su otkrili da malenu prinovu s jednakim ushićenjem čeka i njihovo četvero mališana.

"I Stipe i ja smo presretni što nas opet čekaju pelene, bočice, pa čak i neprospavane noći. Roditeljstvo je, naime, za nas najljepša stvar na svijetu" - kaže Angela Pletikosa (37), supruga legendarnog vratara Stipe Pletikose (40), koja je u osmom mjesecu trudnoće.

Vijest da će njihova velika obitelj u srpnju dobiti još jednog člana supružnici Pletikosa s veseljem su potvrdili, a Angela je povjerila i sve o svojoj trudnoći, ali i kako se skorašnjoj prinovi neizmjerno veseli njihovo četvero djece: sinovi Franko (9) i Manuel (2,5), te kćeri Eli (5,5) i Ruža (4), piše Gloria.

"Najviše ih zanima hoće li dobiti bracu ili seku jer nijedno od nas dvoje nije htjelo unaprijed znati spol djeteta. I naši sinovi i kćerke bili su nam iznenađenje", priča dalje Angela Pletikosa, dodajući da zato ona i Stipe još nisu ni odredili ime djetetu.

37-godišnja supruga poznatog vratara i ovo blaženo stanje podnosi odlično. Svih osam mjeseci izgurala je bez ikakvih tegoba, a vrlo poletnom osjeća se i sada, iako je već u visokom stupnju trudnoće.

"S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom", priznaje kroz smijeh iskusna mama. "Sve do nedavno trbuh mi se takoreći nije ni vidio jer se u trudnoći ne udebljam puno. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u  tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu".

Nekadašnji Hajdukovac i jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca, kojega zadnjih godina gledamo kao televizijskog sportskog komentatora, posebno je sretan zbog novog očinstva jer je za njega uloga roditelja najvažnija u životu. Baš kao i Angeli koja je po zanimanju ekonomistica, a kad se 2003. udala za Stipu, potpuno se posvetila  suprugu i djeci. Svoje prvo dijete, sina Franka, Stipe i Angela dobili su nakon sedam godina braka.  

"Želim imati veliku obitelj. Za mene su pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas", izjavio je jednom prilikom Stipe, koji se od sportske karijere oprostio 2016., i od tada ga se najčešće može vidjeti u šetnji sa suprugom i njihovom djecom. Njemu i Angeli ponovno proširenje njihove obitelji još je jedan neprocjenjiv dar za šesnaestu godišnjicu braka koju će proslaviti ovoga lipnja.

Naslovnica Showbizz