Mozaik Showbizz

Brat poznate sestre

Najpoznatija srpska blogerica u vezi sa sinom domaćeg tajkuna? Objavila prvu fotografiju s dotičnim bogatašem, suvlasnikom narodnjačkog kluba, svi su zaključili jedno

Brat poznate sestre

Sin "dobrog tajkuna iz Sesveta", kako su mediji nekad nazivali 63-godišnjeg Marijana Šarića, Mateo, našao se u centru pažnje zbog svoje navodne veze sa srpskom blogericom Zoranom Jovanović.

Obitelj Šarić poznata je otprije hrvatskoj javnosti - otac Marijan vlasnik je Europatradea i nekadašnji zastupnik za Samsung u sporu s kojim je izgubio vrtoglavih 14 milijuna kuna, no količina akumuliranog bogatstva tolika je da je po cifri na računu i dalje pri vrhu u državi. Kćer Lucija bila je natjecateljica u "Životu na vagi", a sin Mateo suvlasnik je popularnog narodnjačkog kluba.

Podsjećamo, o "tajkunu iz Sesveta" Jutarnji je pisao i kako je 90-ih vodio ono što bi se najbolje moglo opisati kao "dvostruki život" - 1991. godine rodio se njegov sin Mateo, prvo dijete s tadašnjom ljubavnicom Ljerkom, a svega šest mjeseci poslije dobio je kćer Anetu sa suprugom Marom.

Između poslovnih putovanja bio je otac dvjema obiteljima, a na sudu su njegove kćeri svjedočile da je na vlastito vjenčanje s Ljerkom 2000. godine otišao iz njihove kuće u kojoj je tu noć prespavao. 

U javnosti je eksponirano njegovo troje djece, sinovi Mateo i Antonio te kći Lucija Šarić, koje je dobio u tom braku - Lucija se prije dvije godine natjecala u showu "Život na vagi" i ostala zapamćena kao jedna od razmaženijih i svojeglavijih natjecateljica.

A sada se i sin Mateo našao u centru pozornosti - čini se da je veza ovog Zagrepčanina s bogataškim pedigreom i najpoznatije srpske blogerice u regiji, srpske YouTuberice Zorane Jovanović, stvarna i mnogo više od tračeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

where i wanna be

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Upućeniji su pratitelji, naime, još prije mjesec dana blogericu znanu na društvenim mrežama kao Zorannah, a koju se povezivalo među ostalima i s Antom Rebićem te Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene, priupitali je li njen boravak u Zagrebu povezan upravo s dotičnim Šarićem. Blogerica nije odgovorila na upite, ali nedavno je objavila ono što su mnogi prozvali "potvrdom veze".

U krugu najbližih prijatelja, prva Srpkinja koja je u regiji od svog "influencerstva" počela zarađivati, proslavila je u Zagrebu 29. rođendan. Među objavama je vidljivo da se u uskome društvu našao i Mateo, s kojim je lijepa plavuša djelovala posebno prisno. Slavila je s njima i Lejla Hajrović, supruga nogometaša Dinama Izeta Hajrovića, kojoj je Zorannah jedna od boljih prijateljica.

Inače, Mateo je vlasnik jednog narodnjačkog kluba, a dosad se u javnosti nije pojavljivao često, pa čak ni u jeku angažiranosti svoje sestre Lucije u medijima nakon sudjelovanja u showu. Vezu sa Zoranom također nije potvrdio, nije ni vlasnica jednog od popularnijih YouTube kanala u regiji.

Naslovnica Showbizz