Mozaik Showbizz

KAKAV DEBAKL

Pogledajte kako je pjevačka megazvijezda lažirala vlastiti nastup: milijunska publika čula je da joj drhti glas i da 'falša', objavom pokušala sve prikriti pa dodatno pala u očima

KAKAV DEBAKL

Nakon, u najmanju ruku osrednjeg nastupa na Eurosongu, za neke i potpunog debakla, kraljica popa Madonna (60) objavila je na You Tubeu "popeglani” video istog nastupa, u kojem se ne čuje ni jedan pogrešan ton, podrhtavanje glasa i gubitak daha, što je bilo više nego vidljivo u prijenosu uživo.

Nastupila je s pjesmom "Like A Prayer", koju je zajedno s 35-članim zborom izvela povodom 30. obljetnice njene objave i otpjevala novi singl 'Future' s nadolazećeg albuma 'Madame X', a na nastupu joj se pridružio i reper Quavo.

Pisalo se da je za ovaj nastup američka pjevačica dobila 6,6 milijuna kuna.

Bilo je jadno gledati kraljicu popa koja ne zna dostojno starjeti i zvuči gore od polovine 'no name' natjecatelja, a evo što je bio Rokov najveći krimen

Njena je izvedba na eurovizijskoj pozornici u Tel Avivu doživjela brojne kritike na društvenim mrežama i u medijima, pa se i sama pjevačica s dijamantnom krunom na glavi oglasila na Instagramu s porukom kako "ne čuje zlo”.

Da je Madonna ipak svjesna vokalno lošeg nastupa govori i činjenica da je na službenom You Tube kanalu objavila “popeglanu” snimku koja pokazuje kako je nastup trebao zvučati.


“Odlično uređeno. Ne može se čuti niti jedan promašeni ton. Skidam kapu toncu koji je ovo sredio!” - napisao je jedan od brojnih komentatora, a svi se komentatori slažu kako nova snimka nije ono što su gledali na televizijskom prijenosu, već da je glas „fotošopiran”.

"I 12 bodova ide inženjeru zvuka!”, stoji u jednom komentaru.

O Madonninom nastupu tako se ne staje pričati već danima, a mediji su joj također zamjerili i politički istup na pozornici. Naime, dvoje plesača na leđima su nosili palestinske i izraelske zastave te zagrljeni napustili pozornicu.

"Eurovizijsko glazbeno natjecanje nije politički event i Madonnu smo s tim upoznali" - stoji u službenom priopćenju organizatora Eurosonga, čime su reagirali na istup ove kraljice provokacija.

Naslovnica Showbizz