Mozaik Showbizz

Oduševljena Splićanka

Danijelu potpuno dotukle emocije na koncertu: bilo je zaista 'neopisivo', zavirite u atmosferu nastupa o kojem će se dugo pričati

Oduševljena Splićanka

Dugo očekivani koncert Danijele Martinović u Istarskom narodnom kazalištu oduševio je sinoć publiku, a kao što je i najavljeno, bio je doista "Neopisiv".

Tako je, naime, ime turneje koju je splitska pjevačica započela upravo sinoć u Puli. Riječ nije "samo" o koncertima na kojima će Danijela izvoditi svoje hitove, u nastupe će biti uključena i njena poezija te posvete - sinoćnji je događaj tako bio, primjerice, podijeljen u četiri tematske cjeline, a uz tri navedena, posljednji je element interakcija s publikom.

Humanitarni karakter nastupa ostvaren je suradnjom sa zakladom "Hrvatska za djecu", a u Pulu je tim povodom stigla i upraviteljica udruge Renata Gubić.

"Publici smo pružili jednu potpuno novu dimenziju zajedničkog putovanja glazbom. I sama sam bila iznenađena kako su pjesme zvučale kada smo počeli raditi na novim i neočekivanim aranžmanima. Ni u snu nisam mogla zamisliti da recimo pjesma Danima, godinama, satima može ovoliko dobro zvučati u tango ritmu. Oduševljena sam krajnjim rezultatom, a energija koju sam primila od publike u Puli zaista me ispunila lijepim emocijama...", izjavila je oduševljeno Danijela nakon koncerta, prenosi Jutarnji.

No nisu samo skladbe u novome ruhu dirnule i inače emotivnu pjevačicu. Odnos koji je ostvarila s publikom, naročito onima najmlađima, potaknuo ju je i za dirljive objave na društvenim mrežama.

"Neizmjerno sam sretna. Hvala Vam", napisala je Danijela, pozvavši sve svoje obožavatelje na sljedeći koncert u Dubrovnik.

 

 

Naslovnica Showbizz