Mozaik Showbizz

publika je oduševljena

Glumica najavila treći nastavak 'Princezinih dnevnika': Ne želimo početi snimati dok sve ne bude savršeno jer su i prva dva nastavka savršena

publika je oduševljena

"Princezini dnevnici: zaljubljena princeza" naziv je trećeg nastavka legendarnog serijala koji je proslavio danas 36-godišnju glumicu Anne Hathaway, ljepoticu koja je u trenutku nastanka prvog dijela bajkovite priče o običnoj tinejdžerici koja se pretvara u princezu imala samo osamnaest godinica.

Filmska ekranizacija snimljena je po knjigama autorice Meg Cabot te dolazi u šest nastavka, a brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva od previđenih nastavka. No, Anne je ovih dana najavila snimanje i trećeg, oduševivši publiku!

- Svi želimo snimati treći nastavak filma. Radi se o tome da ne želimo početi sa snimanjem dok sve ne bude savršeno, jer su prva dva dijela savršena - izjavila je Hathaway, inače poznata humanitarna aktivistica koja se bori za prava žena, k tomu je i UN-ova ambasadorica, a pripale su joj i mnoge filmske nagrada.

Naslovnica Showbizz