Mozaik Showbizz

KAKAV PAR!

Ova prekrasna djevojka davno je osvojila Dina Jelusića: seksi pravnica nije ni trepnula na špekulacije o Tari Thaller, na svom Facebooku dijeli nastupe svoga dragog, ali ne i one iz 'Zvijezde pjevaju'

KAKAV PAR!

Pjevač Dino Jelusić koji je sudjelovanjem u showu "Zvijezde pjevaju" stvarno napravio jednu od najpametnijih stvari u svom životu, jer je svoju popularnost digao "na entu", otkrilo se, voli zaista iznimnu djevojku.

Jelusić se, ne htijući, zadnjih tjedana našao u epicentru romansirane sage o posebnoj kemiji i iskrama koje frcaju između njega i partnerice u showu, lijepe i talentirane glumice Tare Thaller, a cijelo to vrijeme, i još puno prije, u njegovom srcu mjesto je, kako su otkrile najnovije informacije, držala samo jedna djevojka.

Riječ je o atraktivnoj Virovitičanki sa zagrebačkom adresom, Stelli Kim Janković, diplomiranoj pravnici, koja je medijski bila dosta eksponirana u momentu prije par godina, kad je snimila foto editorijal za portal Telegram, u kućnom ambijentu, u donjem rublju.

Sudeći po Stellinom profilu na Facebooku, riječ je o ekološki vrlo savjesnoj djevojci, koja učestalo dijeli apele za zaštitu okoliša, životinja, promovira plivanje i čistoću mora, a angažirala se i dok je trajala velika kampanja u kojoj se prikupljao novac za liječenje male Mile Rončević.

Dijeli fotografije u društvu prijateljica, Dina smo uočili tek na jednoj, ljetnoj, gdje su snimljeni s leđa.

Zadnji video kojeg je podijelila o nesvakidašnjoj ljubavi majmuna i kornjače izazvao je znatiželju pratitelja.

Kad ju je jedan od njih ustvrdio da su to ona i Dino, pa upitao: "Tko je tko tu?", Stella je duhovito uzvratila: "Bojim se da nikad nećeš saznati...".

Očito je i kako Stella Kim pomno prati sve nastupe svog voljenog, pa posebno drage među njima dijeli i na Facebooku.

Među njima, ipak, barem za sad, nema ni jednog iz showa "Zvijezde pjevaju".

Podijelila je brojne iz "A strane", kao i neke Gibonnijeve intervjue i Oliverove nastupe koji su je posebno dirnuli.

Dino Jelusić se prošlog tjedna oštro obrušio na medije koji su prenosili informacije kako su se on i Tara "češkali u backstageu", a činjenica je da ni on, otpočetka špekulacija, nije jasno dao do znanja da je njegovo srce već zauzeto, te da mu je lijepa plavuša zaista samo tek kolegica.

Izjavama poput one koju je dao za "Slobodnu": "Tara i ja smo kliknuli odmah na prvoj probi i uistinu uživam raditi s njom. Nisam mogao dobiti bolju partnericu! Doživljavam je kao jednostavnu, talentiranu i predobru curu. Kemija među nama totalno je prirodna...", kao i onom za Story: "Profesionalci smo oboje, a dokaz da znamo što radimo je to što ste našoj kemiji na pozornici povjerovali do te mjere da mislite da to ima veze s privatnom životom. A ima li, prepuštamo svakome na maštu..." ipak je - dolijevao ulje na vatru...

 

Naslovnica Showbizz