Mozaik Showbizz

NEJASNE OKOLNOSTI

'Samo se srušila!': filmski svijet šokiran smrću 16-godišnje glumice, hrvatska publika gledala ju je u kultnoj BBC-jevoj seriji; Počela je glumiti u dojenačkoj dobi

NEJASNE OKOLNOSTI

Velika Britanija, ali i filmski svijet, šokiran je smrću mlade glumice Mye-Lecije Naylor.

Šesnaestogodišnja djevojka koja se proslavila u dvjema popularnim BBC-jevim tinejdžerskim serijama, "Millie Inbetween" i "Almost Never", a stariji gledatelji pamte je i po prvoj ulozi u kultnoj BBC-jevoj seriji, samo se srušila, a pojedinosti o uzrocima smrti se ne navode, javlja BBC News.

Mya-Lecia Naylor, manekenka i pjevačica, počela je glumiti još u dojenačkoj dobi, kada se pojavila u popularnoj seriji "Pa to je fantastično!".

Nakon toga je glumila u nekoliko televizijskih filmova i mini serija prije nego što je dobila ulogu u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Millie Inbetween".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Will they? Won’t they? Tune in to @cbbc at 5pm to find out #episode13

A post shared by Almost Never (@almostnevershow) on

- Jako smo je voljeli u BBC Childrenu, bila je iznimno talentirana glumica, pjevačica i plesačica. Užasno će nam nedostajati - objavio je BBC.

Također napominju kako je ova vijest vrlo uznemirujuća, te pozivaju ožalošćene tinejdžere da svoje osjećaje podijele s prijateljima ili odraslom osobom od povjerenja.

Naslovnica Showbizz