Mozaik Showbizz

REKLA JE 'NE MOŽE'

Barbara Kolar otkrila kakvi je baksuzi prate u ljubavnim vezama; Poučena iskustvom sastavila je 'spisak nepoželjnih'

REKLA JE 'NE MOŽE'

"Uspijem se zaljubiti i u one za koje znam da nisu dobri za mene, čak i u one koji imaju karakterne mane koje ne bih ni prijateljima oprostila. Nije se teško zaljubiti. Težak je onaj korak više prema nečemu dubljem i smislenom" - izjavila je Barbara Kolar u intervjuu za Story.

Popularna voditeljica koja zadnjih mjeseci ponovno zadivljuje javnost i svojim izuzetno vitkim izdanjem, u razgovoru za 24sata ispričala je kakvi je muškarci privlače.

"Ima jedna zgodna rečenica 'Budi s muškarcem koji ti upropaštava ruž, a ne maskaru'. Autora sam, nažalost, zaboravila, ali slažem se sto posto.

Život je često ozbiljna pojava i muškarac u njemu ne bi trebao biti netko zbog koga plačeš, nego netko zbog koga se osjećaš sretno i voljeno.

Mrgudi, dramatičari, egoisti, grubijani i srodni poluproizvodi definitivno nisu na popisu onoga što mi se sviđa" - ustvrdila je elokventna Barbara, kojoj očito, koliko god jesu u poslu, zvijezde ipak nisu bile jednako naklonjene i u ljubavnom životu.

Upitana o očekivanjima, rekla je i sljedeće:

"Još dok sam bila klinka, zalijepili su mi etiketu vještice jer bih blebnula nešto što se svima činilo potpuno besmislenim, ali bi se nakon nekog vremena obistinilo.

U moru bisera našla se i rečenica o tome kako ću svoju pravu ljubav pronaći u staračkom domu. Pa eto, svakim sam danom sve bliže čistoj sreći..." - nasmijala se. 

 

Naslovnica Showbizz