Mozaik Showbizz

'SUPERPAR'

Imoćanka Danijela oduševila rodni kraj tv otkrićem kako se kod njih 'crtaju obrve': u 'Superparu' briljirala u kozmetičkom okršaju s Hanom

'SUPERPAR'

Imoćanka Danijela Dragović i njezin dragi Josip Ajduk najmlađi su natjecatelji showa "Superpar" na RTL Televiziji koji, čini se, stječe sve veći broj poklonika.

Dobar dio uspjeha ovog formata apsolutno mogu zahvaliti glumcu Enisu Bešlagiću, koji se sjajno snašao u ulozi voditelja i čije duhovite komentare gledatelji željno iščekuju u svakoj sceni. A ono što dobiju često je zaista urnebesno.

No i bez Bešlagića u blizini, Imoćanka Danijela uspjela je zabaviti publiku svojim nastupom na temu "make upa" u društvu Hane Rodić, s kojom je dijelila toaletni stolić i jutarnju toaletu.

Dok je Hana, koju RTL-ova publika dakako poznaje iz showa "Gospodin Savršeni", u ranu zoru nanosila već treći sloj na lice ("prajmer" ide prvi, kako je pojasnila, slijedi puder, potom korektor...), mlađahna Danijela ju je znatiželjno promatrala i, šminkajući se i sama, propitkivala izlazi li ikad vani bez toliko šminke.

Ispričala je Hani kako se sama osjećala neugodno kad je u najelitniji kafić pun ljudi u Imotskom ušla - nenašminkana.

"Lako za Imotski..." - pokušala je relativizirati Hana, ali Danijela se nije dala.

"Ti nikad nisi bila u takvom kafiću, ka' šta je kod nas u Imotskom! To je elitni kafić! Ma ništa Zagreb! Ne može svatko u naš kafić..." - Danijela nije skrivala ponos na očit dragulj svoga kraja.

Pitala je Hanu čime šminka obrve, a kad joj je odgovorila da koristi prah, Imoćanka je otkrila originalno "domaće" rješenje.

"Kod nas u Imotskom se markerima crtaju obrve!" - ustvrdila je.

"Svaka svoj marker i eto!" - zaprepastila je Hanu i oduševila svoje sumještanke, sudeći po reakcijama na Facebook stranici showa.

"Jesi gledala, umirem od smija" - javila se gledateljica prijateljici.

"Još smo svako jutro cakun pakun....na štiklama....ful oprema.....i marker u boršinu" - nastavile su se zabavljati. 

Danijela Dragović je kasnije ustvrdila i da se Hana previše šminka, te da bi se trebala "ponašati kao žena, a ne tipa seljanka"...

"Što na umu, to na drumu" očito je Josipin modus operandi, a na opušten način je započela i njezina ljubavna veza s Josipom Ajdukom, kojeg je upoznala u automobilu na putu za Grude, gdje je ona bila, kako se saznaje, slučajni putnik. 

Naslovnica Showbizz