Mozaik Showbizz

OSJETLJIVO RAZDOBLJE

Tri godine je pauzirao zbog sinove bolesti, u djedovu domovinu stiže u jeku ludila za njim: Bublé 'za po ure' rasprodao koncerte u Americi i Kanadi

OSJETLJIVO RAZDOBLJE

Dobitnik četiri Grammyja Michael Bublé prvi će koncert u domovini svojega djeda održati 16. rujna u Areni Zagreb na kojemu će promovirati pjesme s desetog studijskog albuma ("Love").

Popularni glazbenik na 'povratničkoj turneji' "An Evening with Michael Bublé", najvećoj i najzahtjevnija do sada, planira otpjevati više od stotinu koncerata, a koliko interes vlada za njima svjedoči i podatak da su se ulaznice za one u Americi i Kanadi rasprodale u pola sata. Na tom mu je uspjehu, otkrio je Bublé, čestitao i kolega Ed Sheeran.

Kanađanin je do sada održao pet uspješnih turneja, no ova šesta "An Evening with Michael Bublé" smatra se njegovim velikim povratkom na svjetsku scenu, zbog trogodišnje stanke koju je napravio saznavši za sinovljevu bolest.

'Ne bih bio sretan da sam dugo odvojen od obitelji'

Glazbenik je protekle tri godine proveo uz obitelj i petogodišnjeg sina Noaha, kojemu je dijagnosticiran rak jetre, a pjevanju se odlučio vratiti tek nakon njegova oporavka. No, i sada ne voli dugo izbivati iz kuće...

- Tri tjedna sam na turneji, a onda dva tjedna provedem s obitelji u Kanadi. Znam da to nije uobičajeno i da je najbolje odraditi turneju u miru daleko od svih, no meni je bolje ovako. Ne bih bio sretan da sam dugo odvojen od obitelji zato me veseli što će me pratiti na nastupima koji slijede – kaže Bublé, koji će europski dio turneje započeti u svibnju u Birminghamu.

Naslovnica Showbizz