Mozaik Showbizz

Inkriminirajući sadržaj

'Ne udaraju po Milošu i Slobodanu, nego po Seji!': srpski folk pjevač oglasio se nakon što je na jednoj hrvatskoj benzinskoj stanici snimljen kako krade mobitel 

 Inkriminirajući sadržaj

Snimka koja je sinoć procurila u javnost, a prikazuje srpskog folk pjevača Seju Kalača kako na jednoj hrvatskoj benzinskoj stanici uzima, osim pića koje je platio, i tuđi mobitel pa ga sprema u džep i izlazi iz prodavaonice, izazvala je zgražanje obožavatelja popularnog izvodžača, a malo uznemirila i one koji su po prvi puta čuli njegovo ime.

No ovih drugih je svakako manje, budući da se svojim statusom jednog od omiljenijih "folkera", Kalač može slobodno pohvaliti. Pjevaču gaže diljem regije nisu strane, čest je gost u klobovima, domaćim i susjednim, a ova snimka toj popularnosti nikako ne ide u prilog.

Na onome što je zabilježila kamera, vidljivo je kako Kalač nakon kupca koji stoji u redu ispred njega uzima, osim svojih plaćenih pića, i mobitel koji je muškarac ostavio na pultu. Potom ga sprema u džep jakne i izlazi iz prodavaonice.

 

"Ja sam pošten i dolazim iz jedne jako poštene familije i nikada ništa nisam ukrao u životu", najprije je ustvrdio pjevač koji se potom "obrušio" na sve one koji su mu priču smjestili, a to bi po njegovu mišljenju bili novinari koji su vijest o snimci prenijeli.

"Mnogi se danas nazivaju novinarima, a imaju samo završenu osnovnu školu, pa u nedostatku senzacija pljuju po poštenom narodu i izmišljaju laži. Sigurno neće udariti po nekome tko se zove Miloš ili Slobodan, ali hoće po nekome tko se zove Sejo. Ja sam zgrožen na tu laž. Gade mi se svi oni koji to rade, a posebno u našoj zemlji koja je krvlju naše braće stečena, a tu mislim na kompletan prostor bivše Jugoslavije. Ustani druže Tito i strpaj ih sve u zatvor. Ova nova laž o meni je samo da me ponize i unište mi posao i karijeru. Slijedi sudska tužba", izjavio je za Express Kalač.

Naslovnica Showbizz