Mozaik Showbizz

'PREVIŠE SE POPILO'

'Mrzit će me zbog ovoga jer sad živi otmjeno u vili...': članica slavnog benda šokirala otkrićem erotske afere s današnjom suprugom šefa tima Formule 1

'PREVIŠE SE POPILO'

Bivša ‘spajsica’ Mel B u TV emisiji ‘Life Stories’ Piersa Morgana voditelju je priznala da je spavala s kolegicom iz benda Geri Halliwell, udanoj Horner. Morgan je to nazvao ‘najšokantnijom vijesti koju je čuo o bendu Spice Girls’, prenosi Jutarnji.

Nakon nešto malo smijuljenja i petljanja tamnoputa je pjevačica priznala da su Geri i ona imale ‘svoj trenutak’ koji je bio više od prijateljstva. Objasnila je da se radilo o zabavnoj večeri u kojoj se i previše popilo, a tad, polovicom devedesetih, jako dobre i bliske prijateljice ponijela je strast.

Premda se prvo pokušala izvući s indirektnim i maglovitim odgovorom, Morgan je u nekoliko navrata ponovio jasno i glasno ‘jeste li se seksale’, da ni Melanie Brown više nije mogla izbjegavati odgovor.

- Mrzit će me zbog ovoga jer sad živi otmjeno u vili, ali nije to bila nikakva veza. Jednostavno se dogodilo. Kasnije smo se nasmijale tome i to je bilo to. Bile smo najbolje prijateljice, samo se dogodilo - rekla je Mel B dok ju je Morgan gledao u šoku ne vjerujući što je upravo čuo:

- Ovo je bomba što se tiče Spice Girlsa. Ovo nikad ranije nisi priznala, zar ne? Ljudi će biti osupnuti.

- Da, evo sad sam rekla. Mislim da će me Geri ubiti, a i njezin muž - zaključila je Mel B ne želeći otkriti više detalja o zabavnoj večeri.

Geri je navodno odmah reagirala i optužila Mel B da laže. 46-godišnjakinja se udala za šefa tima Formule 1 Christiana Hornera 2015. Izvor je za Daily Mailrekao da Geri nije sretna s iznošenjem ovakvih neistina, posebno jer smatra da je Mel B to rekla samo zbog promocije nove knjige, memoara.

- Svi znamo da Mel B voli dobre i velike naslove. Možda bi ta izjava prije 15 ili 20 godina bila smiješna, ali sad je pretjerana i nije zabavna - prenosi Jutarnji navode bliskog izvora.

Naslovnica Showbizz