Mozaik Showbizz

PRVI MAČIĆI...

Janko Popoviću, drži se glume: Volarić premijerno preloše odradio voditeljski nastup, trema ga je progutala i 'ispljunula', bilo je neugodno gledati

PRVI MAČIĆI...

Svima nam je poznata ona situacija kad se sramimo za druge. Kad slušamo nečije izjave, gledamo kako se netko ponaša i umiremo od srama u njegovo ime.

Pa se najradije okrenemo i odšetamo ili promijenimo program na televiziji, ne želeći svjedočiti očitoj sramoti.

Prvih 20-ak minuta showa "Ples sa zvijezdama", koji je sinoć startao na Novoj TV, intenzivno sam se borila s porivom da promijenim kanal, da ne umirem od susramlja gledajući inače simpatičnog Janka Popovića Volarića, kako iz rečenice u rečenicu, u svom voditeljskom debiju, tone sve dublje i dublje.

Za mnoge žene markantnog, naočitog, zavodljivog glumca trema je usisala u svoju centrifugu, prožvakala i "ispljunula", a on se jadan pokušavao nositi s tim traumatičnim događajem kako je najbolje znao.

A nije znao.

Pa bi se sjetili kako se, spašavajući čovjeka od blamaže, samoinicjativno popeo na pozornicu i čitao stihove pogubljenog samozvanog pjesnika u showu "Supertalent" i zvučao dojmljivo i sjajno.

A sinoć nije znao.

Pa ga se sjetimo iz "Pira malograđana" u šibenskom HNK i kao Alana u "Comic Sansu" Nevija Marasovića.

Pa opet, sinoć nije znao...

Svi koji bolje poznaju Janka Popovića Volarića kažu i da je jako duhovit tip, sputan moćnim pipcima stresa jedva je uspijevao izgovarati rečenice predviđene sinopsisom, "atroke" da bi sam garnirao iste zgodnim dosjetkama.

Možda do iduće nedjelje "nadođe", a možda se ipak ponuda Nove TV potvrdi kao jedna od onih koje u životu nije trebao prihvatiti.

Sudeći po odjeku na društvenim mrežama, ni gledatelji nisu oduševljeni ovom Jankovom ulogom.

"Fale Rene i Igor. Janko večeras katastrofa. Sve skupa, uključujući i žiri, zbrda zdola..." - glasi jedan od komentara na Facebook stranici showa.

"Veliko razočaranje, Janko loš voditelj, on i Mia nikako ne idu zajedno, sve skupa neskladno, plesne točke prekratke, show je predosadan", "Janko ko drvena Marija", "Janko osmijeh na lice molim! Grozni voditelji." - ne manjka sličnih u moru komentara koji su se razlili po Facebooku.

Poklonice su dabome na strani Popovića Volarića.

"Šta ste zločesti, Janko prvi put vodi, polako, ok je.. kad ubaci malo humora, bit će on super" - ne gubi se nada.

 

 

Reklame 'ubojitije' od 'drvenog Janka'

Ono što je još više od "drvenog Popovića Volarića" izbacilo gledatelje iz takta jesu predugi reklamni blokovi, od kojih zaborave što uopće gledaju na tv-u. Usporedbe s "Plesom sa zvijezdama" iz ere HTV-a stoga su neminovne, pri čemu će program komercijalne televizije, iz te pozicije i pozicije gledateljskih živaca, apsolutno gubiti ovu utakmicu.

 

Naslovnica Showbizz