Mozaik Showbizz

Gledatelji 'odvaljuju'

Intrigantna kandidatkinja 'Ljubavi na selu': za sebe kaže da je 'hodajuća perverzija', a da je otkaz kao loto djevojka dobila zbog jedne sitnice

Gledatelji 'odvaljuju'

Da prvi dojam može prevariti, uvjerili smo se mnogo puta, ali u slučaju jedne kandidatkinje ovogodišnje sezone showa "Ljubav je na selu", jasno je to kao dan.

Victoria Memić u sinoćnjoj je epizodi pokazala da je osim "hodajuće perverzije", kako je samu sebe, nimalo skromno, a pomalo i čudno, predstavila gledateljima, zapravo prilično staložena i realna osoba. Naime, na imanju farmera Jovana Karapandže izbio je pravi nered nakon što su se dvije kandidatkinje ljuto posvađale u kukuruzištu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubomora je gadna stvar 😘❤ #ljubavjenaselu #live #love #laugh

A post shared by Victoria Memić 👑💕💖💗💞💟 (@viki.doll) on

Jovan je aktivan na svim frontovima: u kukuruzištu pokušao ispipati djevojke i izazvao dramu, a evo kako je replicirao Paulini zbog bludnih misli na Instagramu

Nova natjecateljica Marija pokušala je tijekom natjecanja u branju kukuruza "oteti" jedan kolegici Sanji, na što je ova reagirala vrlo burno, dosad burnije u emisiji nismo vidjeli. Psovke i vrijeđanje su uslijedile, pa i bacanje kante pune nabranog kukuruza, da bi se poslije konkurentice našle oči u oči u sobi - naime, tijekom boravka na farmi svi žive pod istim krovom, na što mnogi zaboravljaju.

A dok su se njih dvije ljutito gledale i nimalo pomirbeno raspravljale, ona koju su gledatelji nazivali "kraljicom drame", Victoria, smirivala ih je i nekoliko puta zamolila da se ne svađaju. Podvukla i da je razlog besmislen. Svemu unatoč, na farmi fatalnog Jovana ostaje prilično neugodna atmosfera.

I dok je njen boravak na farmi pokazao kako nije samo ukočena diva, pa gledatelji "odvaljuju" i na pad preko ovčica, Victoria, poznata po tome da nosi sa sobom torbicu kada ide hraniti kokoši, puni medijske stupce jednom svojom drugom aktivnošću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐑🐑🐑 #ljubavjenaselu

A post shared by Ljubav je na selu (@ljubavjenaselu_biseri) on

Procurile su, naime, neke njene fotografije iz vremena kada je žarila i palila kao loto djevojka. Jako kratko doduše, kaže da je dobila otkaz iz sasvim banalnog razloga, pišu 24 sata. Šefu se, naime, nije svidio njen - glas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☺ #tb #lottogirl #lotto

A post shared by Victoria Memić 👑💕💖💗💞💟 (@viki.doll) on

Naslovnica Showbizz