Mozaik Showbizz

'PRAVILA IGRE'

Živo ludilo u Jokera zbog nastupa popularnog benda: pogledajte u videu što su momci priredili Splićankama, tko je sve bio i kako se proveo

'PRAVILA IGRE'

Splitski CineStar u Jokeru imao je čast, prvi u Hrvatskoj, biti domaćinom live 3D spektakla sve popularnije pop senzacije, grupe "Pravila igre", a momci iz benda imali su se prilike uvjeriti da među Splićankama uživaju golemu naklonost.

Dali su sve od sebe da ispune očekivanja svojih obožavateljica koje su, sudeći po komplimentima koje su izrekle na račun koncerta u video snimci, bile zaista oduševljene.

A "Pravila igre" ne slušaju samo djevojke, kako se uvijek na prvi pogled čini. Imaju oni svojih poklonika i među muškom populacijom (mudra strategija, gdje je bend slavan među curama, tu je i puno cura), no šalu na stranu, i oni su izrekli pohvale za nastup  i "stvarno moćan zvuk", kako je komentirao momak.

"Stvarno smo uživali! Splitska publika nešto je posebno i definitivno zaslužuje naš apaluz! Jedva čekamo reprizu" - nisu skrivali zadovoljstvo momci iz grupe.

Tko je sve uživao u ljubavnim "udarnicama" poput "Nebo na mojoj strani", "Kako nam stvari stoje", "Zagrli me", "Muška suza", "Još si sve u meni", "Ime ljubavi" i kako se proveo provjerite u VIDEU.

Naslovnica Showbizz