Mozaik Showbizz

Zahvaljuje 'pokojnom'

'Jesu li vas ikad ostavili na Dan zaljubljenih? Mene jesu, jutros u 4 sata': spisateljica i TV voditeljica podijelila nimalo ugodno valentinovsko iskustvo 

Zahvaljuje 'pokojnom'

Spisateljica i nekadašnja TV voditeljica Josipa Pavičić Berardini, podijelila je s pratiteljima na Instagramu nimalo ugodno iskustvo koje je doživjela baš na Valentinovo.

Dok drugi pričaju o zaljubljenosti, planiraju večere i druženje s partnerom, eventualno putovanje i dar, ona je - ostavljena. Jutros, u 4 sata.

Ne zvuči kao priča koju bi itko baš volio doživjeti, a evo kako ju je ona uobličila:

"Sv. Valentin je zaštitnik epileptičara, moreplovaca, alkoholičara... Znači da smo sve to kad se zaljubimo jer nam se tlo pod nogama stalno trese i titra, nikad nismo na čvrstom tlu.

Umjesto zaljubljenosti ja biram voljenje. Ali stvarno i nestvarno ne mogu dugo zajedno jer zaljubljeni ljudi spavaju, nestvarni su i sneni, a oni koji vole stalno se uspinju i rastu u svojoj stvarnosti i svijesti.

Iako tužna, prihvaćam svoju tugu jer je normalna emocija i zahvaljujem svom “pokojnom” na iskustvu.

Jesu li vas ikad ostavili na dan zaljubljenih?

Mene jesu. Jutros u 4 sata", stoji u Josipinoj objavi.

 

Posljednje što se zna o ljubavnom životu lijepe voditeljice koja se prije nekoliko godina uspješno izborila s rakom dojke, je da je od početka prošle godine bila u vezi s kiparom Nedeljkom Mikcem Carom, s kojim je i ljetovala na Hvaru.

Naslovnica Showbizz