Mozaik Showbizz

Ponovno 'nastupa'

Sudjelovala, pa inzistirala da je 'izbrišu': ova kandidatkinja 'Ljubav je na selu' bila je među prvima eliminiranima, ali nikome nije ostala dužna - oplela po produkciji, pa čak i voditeljici

Ponovno 'nastupa'

Da nije sve baš onako kako izgleda na televizijskim ekranima, pravilo je koje naročito vrijedi, paradoksalno, tijekom snimanja reality showova. Ono što bi trebao biti dokumentirani trenutak, prikaz savršeno realne stvarnosti, može se sasvim lijepo posložiti u kolaž po želji.

Bivša kandidatkinja emisije "Ljubav je na selu", Tihana Trglačnik, odlučila je to dokazati svojim iskustvom. Neki je se sjećaju iz prethodne sezone, no nije tada otpočeo animozitet prema showu. Tihana je, naime, i ove godine odlučila sudjelovati, gledatelji su je i vidjeli, premda je naknadno tražila da se njene scene izbrišu.

Nakon svega je oplela po produkciji, i ne samo to. Svoju je borbu opisala na društvenim mrežama, a njenu priču prenose i 24sata.

"Zašto su me uopće utrpali kod Dragana, trebala sam kod Ljube!", napisala je ogorčena Tihana, koja se na društvenim mrežama predstavlja i kao Tihana Marija, za početak. Inače, riječ je o modnoj dizajnerici iz Siska koja živi i radi u Velikoj Gorici, a tu nije bio kraj izjavama na račun cijelog iskustva s produkcijom popularne emisije.

Osim što u startu nije "dobila" kandidata za kojeg se prijavila, izjavila je kako je voditeljica Marijana Batinić bila bezobrazna prema nekoliko kandidatkinja, pa i njoj samoj. Kako je nekoliko dana prije snimanja Tihanina majka pretrpjela moždani udar, ova kandidatkinja baš i nije mogla ispoštovati sve što su snimatelji tražili od nje, i upravo tu je nastao problem.

"Zapravo nitko ne zna da sam nakon snimanja tražila da me brišu, jer je Batinićka bila bezobrazna prema nekoliko kandidatkinja..." napisala je uz objašnjenje kako joj se ionako nije dalo biti tamo na +40 stupnjeva.

Naime, Tihana je došla na snimanje s farmerom Draganom Ljiljkom, no ovaj ju je u prvim eliminacijama poslao kući.

"Pristala sam na show, ali nisam pristala na ismijavanje i ponižavanje...", podvukla je Tihana, na što su joj odgovorili i iz produkcije RTL-a.

"Kandidatkinja Tihana Trglačnik, baš kao i svi ostali sudionici emisije ‘Ljubav je na selu’, na snimanja dolazi svojevoljno. Ugovori s kandidatima se potpisuju po sezonama, pa je tako s navedenom gospođom potpisan ugovor za sezonu devetu, te novi za desetu sezonu", penose odgovor RTL-a 24 sata.

"Voditeljica Marijana Batinić je jedna od najprofesionalnijih voditeljica u zemlji. Takve tlapnje su nedopustive", dodaju.

Naslovnica Showbizz